Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek28

Czy KOBIETA potrafi byc WIERNA ??

Polecane posty

Gość koperek28

Chciałbym kogoś miec ale ja trochę inaczej patrzę na związek. Zawsze liczyły się dla mnie wartości. Wychowałem się na telenowelach, może dlatego wierzę w prawdziwą szczerą miłośc. Rodzice tłumaczyli mi abym innych traktował tak jak sam bym chciał byc traktowany. Może ktoś z was pomyślec, że jakiś sztywny jestem i nudny ale to nie tak. Otwarty jestem, normalny chłopak ale chcę byc szanowany tak samo jak ja szanuję innych. Zależy mi na związku i dziecku bo dziecko to jednak podstawa. Wiele osób nie chce miec ale nie wiedzą co tracą. Jak się tak rozglądam po innych związkach i z tego co czytam w internecie to ludzie, któzy mają możliwośc zdrady to nie wahają się przed nią. Kobiety prowokują a mężczyźni tylko na to czekają. Są też desperaci, którzy sami się dobierają, tak na chama. No ale są też szczęśliwe związki, zapatrzeni w siebie partnerzy, wszystko robią dla tej drugiej osoby, nie kalkulują, nie wstydzą się chodzic za ręce gdy są w związku już po 20 lat. Znacie takie przypadki ? Jaką trzeba miec osobowośc aby byc zdolnym do tego ?

Gość gość
Bardzo ładnie napisałeś koperku28,aż miło się czyta:) Na pytanie odpowiem z własnego doświadczenia(małzenstwa): tak ,są wierne kobiety i meżczyżni też

Gość koperek28
A długo jesteście razem ? ;)

Gość gość
póki co 5 miesięcy.

Gość gość
Są tak głupie że powinny być izolowane na specjalnie dla nich tworzonych portalach gdzie mogą do woli nadawać o swoich włosach tipsach odzywkach pryszczach życiowych dramatach z powodu żelu kremu toniku i całej tony innych goowien. Niech ta dzicz cywilizacyjna ma zakaz wstępu do miejsc gdzie porozumiewają się mężczyźni. Niech przestaną nas katować swoimi paskudnymi fotami, fotami swoich obesranych bachorów i wiecznym jazgotem o niczym. Baby powinny mieć jakiś limit słów na dobe, a potem zamilknąć trwale aż do następnego dnia, wtedy może dałoby się z nimi wytrzymać. Zgadzam sie oczywiście z autorem, statystyczna kobieta to zło i próżno szukać wyjątków. Można tylko do treści autora dopisać chorobliwa sklonnosc do powielania mantry kobiecej pt. Nie moge sie nazrec szukam kogos o lepszych ambicjach.

Gość gość
mogę zdradzać kochankę ? jestem singlem

Gość koperek28
5 miesięcy to trochę krótko :P Ale jak jest dobrze to dobrze ;)

Gość koperek28
a spaliście już ze sobą? jesteś dziewicą czy już nie?

Gość gość
potrafi byc fałszywa i jazgotliwa.