Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd pamiętam to ciągle słyszałam od matki że

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mnie nikt nie pokocha, żaden mężczyzna mnie nie zechce, nigdy nie wyjdę za mąż. I to nie tylko matka mi mówiła. Nie wierzyłam w to. A dziś mam 35 lat, jestem sama, każda kolejna próba z facetem to porażka. Mieli rację. Do niczego się nie nadaję :(

To coś jak autoprogramowanie. Złe sie stało, ze byłaś wychowywana w takich warunkach. Jednak całe twoje życie musi założyć tylko od ciebie. Odetnij sie od tego co było, postaw gruba kreskę i żyj według siebie. Nie słuchaj dołujących rad. To nie będzie ani proste, ani łatwe, ani przyjemne. Ale musisz narodzić sie na nowo.

Gość gość
czy w moim wieku [35 lat] warto jeszcze by utracic dziewictwo?

Gość gość
Najtrudniejsze to się odciąć. Mimo tego wszystkiego co mi rodzinka zafundowała, to nie potrafię się nimi nie przejmować. A powinnam. Gość 16:30 jeśli w wieku 35 lat nadal jesteś dziewicą to trochę współczuję :O 🖐️

Gość gość
Autorko rozumiem Cię bo mnie rodzice tez zrobili wielką krzywdę w zyciu , matka całe zycie mi wmawiała, ze jestem do niczego i kompeksy zostały mi do dzisiaj

Gość gość
Honey!

Gość gość
Tylko jak przełamać tą złą passę? Chcę mieć męża, własną rodzinę. A ciągle nie potrafię sobie ułożyć w życiu. Jak mi się wydaje że wreszcie trafiłam na kogoś odpowiedniego to zaraz się to rozsypuje. Nie wiem co robię nie tak. Brzydka nie jestem, głupia też nie. Jestem ugodowa ale i mam swoje zdanie na różne tematy. Patrzę na niektóre koleżanki, które ani nie są ładniejsze, a i charakterki potrafią mieć podłe, i takie osoby zawsze sobie kogoś znajdują. Nie wiem co robię źle.