Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też uważacie że tzw. świadkowie jehowy są chorzy psychicznie ?

Polecane posty

Gość gość

bo na całym świecie mówi się o nich jak o wariatach sekta rozplenila się na całą Ziemie, wszedzie mają swoich ''ludzi'' którzy indoktrynują i zachęcają do wstąpienia do sekty

Gość gość
Psychopaci

Gość gość
Gdy dziecko potrzebuje krwi i umiera to nie podadzą krwi. Wola cos co nie istnieke( bog) niz własne dzuecko. Szok. To smieci.

Gość gość
Szok, jak można być takim ignorantem, propagować jedną z największych korporacji i mieszać w ludzi którzy nie uważają jak Ty że są od małpy (co widać u Ciebie po intelekcie) poczytaj o krwi, o tym czemu nadal się ją stosuje, może otworzysz oczy, jeśli nie to faktycznie niektórzy są od małp.

Gość gość
" gość 2016.05.03 Gdy dziecko potrzebuje krwi i umiera to nie podadzą krwi." Serio ciemnogrodzie dziecko potrzebuje krwi czy Ci którzy nią handlują?

Gość gość
ja uważam że to sa ludzie którzy mają wyprane mózgi i wierzą w to bo ktos im tak kazał, powiedział.Są zmanipulowani.

Gość gość
Nie uważam. Ale uważam, że ortodoksyjny katol jest gorszy od islamisty.

Gość gość
Ile jest na świecie religii i ludzi w nie wierzących, tylu jest psychopatów. To naprawdę fascynujące zjawisko wierzyć w coś czego się nigdy nie widziało.

Gość gość
gość dziś No nie wiem, ja tam widzę że jestem i widzę wszystko co mnie otacza i jakoś łatwiej mi uwierzyć w to że to Bóg stworzył niż że wszystko zadziało się niechcący. Niechcący jesteśmy w idealnej odległości od gwiazdy, niechcący mamy atmosferę, niechcący się zadziało wszystko ???

Gość gość
Nie, nie uwazam. To sa ludzie, ktorzy z jakichs przyczyn trafili do sekty. Sekty tak dzialaja na NORMALNYCH ludzi, niestety. Na szczescie Swiadkowie Jehowy sa bardzo pokojowi, raczej czynia dobro, tylko sami sie odcinaja od swiata.

Gość gość
Co wy z tą sektą cały czas ?? Jak może być sektą religia która opiera się o biblię ?? Chyba że jest się katolikiem i o biblii wie się tyle że istnieje, a co w niej jest to bez znaczenia bo można robić co się chcę, a od czasu do czasu dla pokazu skoczyć do kościółka, rzucić na tacę, wyspowiadać się i z bani. Sektą jest kościół katolicki który pod karą śmierci kazał wyznawać swojej ciemnocie takie debilizmy jak trzyosobowy bóg w jednej osobie, życie po śmierci, modlenie się do trupów, obchodzenie czysto pogańskich obrzędów, i wy ciemnoto mówicie o praniu mózgów ? Nie jestem Świadkiem Jehowy.

Gość gość
gość dziś Co wy z tą sektą cały czas ?? Jak może być sektą religia która opiera się o biblię ?? xxx Normalnie, przecież połowa sekt bazuje na zastraszaniu biblią i stwórcą. To lepszy powód żeby manipulować ludźmi, niż to co robią inne sekty powołując się np. na ufoludków.

Gość gość
a ja jestem świadkiem Jehowy . Zostałam wychowana jako katoliczka i juz w dorosłym zyciu dokonałam sama wyboru . Nie jestem chora psychicznie hi hi Jestem szczesliwa kiedy moge rozmawiac z ludzmi o Bogu i przyekazywac im/Wam prawdy Biblijne . Tez kilkanascie lat temu miałam inny pogląd na temat SJ bo tak byłam nauczona w domu rodzinnym , aby nie rozmawiac z nimi , nie otwierac drzwi etc Wiec poniekad Was rozumiem . Ludzie czesto sie odsuwaja kiedy przedstawie sie ze jestem SJ . Kilkakrotnie rozmawiałam z kims badz utzrymywałam kontakt . Rozmowa była super , mnóstwo pytan , serdecznosci .. ale kiedy sie pzredstawiałam kontakt natychmiast sie urywał . Niestety ludzie tkwia w niewiedzy i wierzą plotkom .... n ale to ich wybór . Ja ndal bede opowiadac o Bogu ...

Gość gość
10:31 Katol nie obetnie ci lba w imie swojej religii.Chyba,ze lubisz takie zabawy.

Gość gość
gość dziś gość dziś Co wy z tą sektą cały czas ?? Jak może być sektą religia która opiera się o biblię ?? xxx Normalnie, przecież połowa sekt bazuje na zastraszaniu biblią i stwórcą. To lepszy powód żeby manipulować ludźmi, niż to co robią inne sekty powołując się np. na ufoludków. x znim sie wypowiesz w temacie zacignaj informacji u żródła . Jesli ktos kogos straszy to ksiądz katolicki - niestety

Gość gość
No zdrowi na umyśle to oni nie są, zeby tak włóczyć się całymi dniami w parach XD zaczepiać ludzi na chodniku, przystankach, parku, placach zabaw. z uporem maniaków ciągle pukać i dzwonić pod domach i mieszkaniach, wpychają te gazetki jak nie do ręki, to do skrzynek.

Gość gość
Jak dla mnie są chorzy. Nikt normalny nie chodzi po domach obcych ludzi

Gość gość
gość dziś Jak dla mnie są chorzy. Nikt normalny nie chodzi po domach obcych ludzi x cóz za powód choroby psychicznej :)

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Co wy z tą sektą cały czas ?? Jak może być sektą religia która opiera się o biblię ?? xxx Normalnie, przecież połowa sekt bazuje na zastraszaniu biblią i stwórcą. To lepszy powód żeby manipulować ludźmi, niż to co robią inne sekty powołując się np. na ufoludków. x znim sie wypowiesz w temacie zacignaj informacji u żródła . Jesli ktos kogos straszy to ksiądz katolicki - niestety x u twojego źródła nie mam zamiaru, i na uja mi z księdzem wychodzisz, jak straszył ciebie to twój problem, ja się z nimi nie bratam. A jehowcy to sekta psycholi nara straszaku

Gość gość
niestety: katol = bezrefleksyjny debil jak można trwać w sekcie (k. r.-k.), która jest zaprzeczeniem Pisma Św....? Która sama zmieniła najważniejsze przykazanie, która niemal każdym obrzędem pluje w twarz temu, którego podobno wyznaje. Która jest najczstszej formy bałwochwalstwem i świętokradztwem...

Gość gość
Jak dla mnie są chorzy. Nikt normalny nie chodzi po domach obcych ludzi xxx hmm, czyli księża też są chorzy psychicznie; co roku łażą po domach obcych ludzi z tzw. kolędą :D

Gość gość
ość dziś No zdrowi na umyśle to oni nie są, zeby tak włóczyć się całymi dniami w parach XD zaczepiać ludzi na chodniku, przystankach, parku, placach zabaw. z uporem maniaków ciągle pukać i dzwonić pod domach i mieszkaniach, wpychają te gazetki jak nie do ręki, to do skrzynek. Z x ok rozumiem ze ci to przeszkadza . Czy chciałbys byc powiadomiony ze nadchodzi jakis kataklizm ? zapewne tak ale wybór nalezy do ciebie czy wysłuchasz ostrzezenia czy wysmiejesz informacje i osobe informujca

Gość gość
gość dziś Jak dla mnie są chorzy. Nikt normalny nie chodzi po domach obcych ludzi - - co gorsza to jest nękanie, jeśli robią to od kilku lat, po 2-3 razy w tygodniu, mimo iż sąsiedzi w całego bloku za każdym razem im stanowczo odmawiają, to oni wracają jak natrętne rzepy. Cały domofon naciskają z góry na dół, a jak już wejda do klatki to walą ludziom do drzwi jak psychole.

Gość gość
u twojego źródła nie mam zamiaru, i na uja mi z księdzem wychodzisz, jak straszył ciebie to twój problem, ja się z nimi nie bratam. A jehowcy to sekta psycholi nara straszaku lapka.gif x w sumie to niewiele masz do powiedzenia . miło było poznac twoje poglądy

Gość gość
Nie wiem czy chorzy psychicznie, ale z pewnością niezrównoważeni fanatycy. A z sekta mają sporo wspólnego, kto poznał ich lepiej te ich zbory, spotkania itd, to wie jakie tam pranie mózgu robią i jaki psychiczny nacisk kładą na swoich żeby werbowali nowych. To jest chore jak w każdej sekcie.

Gość gość
czyżby jedyny przeciwnik wcielał sie w klka osób ?

Gość gość
gość dziś 10:31 Katol nie obetnie ci lba w imie swojej religii.Chyba,ze lubisz takie zabawy. Przypominam Ci historię katolicyzmu bo to właśnie katole scinali głowy niewinnym ludziom

Gość gość
gość dziś No zdrowi na umyśle to oni nie są, zeby tak włóczyć się całymi dniami w parach XD zaczepiać ludzi na chodniku, przystankach, parku, placach zabaw. z uporem maniaków ciągle pukać i dzwonić pod domach i mieszkaniach, wpychają te gazetki jak nie do ręki, to do skrzynek. Czy to znaczy że pierwsi chrześcijanie i sam Jezus też był chory psychicznie bo z tego co wiem to całe dorosłe życie chodził i głosił, a później jego dzieło ciągnęli jego uczniowie i uczniowie jego uczniów.

Gość gość
tak właśnie sądziłem że poziom merytoryczny katolika opiera się jedynie o agresję nigdy o wiedzę inaczej nie mieli by tytułu parafianina od swojego władcy z ambony :D

Gość gość
Kościół katolicki nie znosi konkurencji i wszystkiego co dla niego niewygodne. Może to nie na temat, ale pamiętacie wściekłą nagonkę na gender? Bała zaraz po ujawnieniu afery pedofilskiej abp Wesołowskiego. Przypadek?