Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bialogora kolo karwi, ktoras z Was mam, byla

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to jakas zapadla dziura, czy sa jakies atrakcje dla dzieci?

Gość gość
Mała spokojna mijscowość, do plazy okoo 1 km albo deptakiem, albo leśnymi drozkami. Dzieci mogą jeżdzic na rowerkach, rolkach, plaża pięna i spokojna, niedaleko stadnina koni, my bywamy we wrześniu zaraz po sezonie, w sezonie tyrochę tłoczniej atrakcje zalezy o co pytasz?

Gość gość
Chodzi mi o to czy jest kilkaulic czy tylko zapadla uliczka, czy jest gdzie chodzic czy w razie niepogody jest jakas alternatywa, jakies zabawki w miescie? Dzieki za odzew. Mam namiar na ulice Osiedlowa czy

Gość gość
Osiedlowa , ale zależy gdzie, czy zaraz za Regentem czy już daleko na peryferiach miejscowości, a moze zobacz sobie domki na Abrahama, my tam nie byliśmy ale namierzyłam to miejsce spacerujac, sporo ludzi z dziemi tam było i podobna wlaścicielka super, jest placyk zabaw dla dzieci, trampolina, na deptak blisko, obok jest taka knajpa gdzie są żywe zwierząta, moje dzieci tam lubiły chodzić i się patrzeć . Teraz do spacerowania jest super, w lesie są drogi aż do morza, plaza piękna, szeroka, morze płtyki, jak byliśmy były takie małe zatoczki na płyciżnie akurat dla dzieci, z wózkiem wejdziesz w sumie wszedzie, tylko na głównym zejściu sa schody, inne zejścia od razu na plaże, do pospania dla malucha jest super droga nad wydmami, kiedy maż szalał ze starszą na plazy, ja z maluchem spcerowałam tą drogą, nie wiem w jakim wieku macie dzieci, bo my jak byliśmy to córka miał prawie 4 a maluch 9 miechów, a to ważne, bo mozemy mieć zupełnie odrębne wymagania. Naspepnym zrazem włąsnie będziemy celować w te domki, bo fajnie wyglądały.