Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wirtuoz perkusji

Wredny Małpiszon nie gniewaj się na mnie,że wciąż umieszczam te tematy

Polecane posty

Ale zrozum. Dla mnie to jest mega zajawa. Nie taka jak gra na perkusji ale duza. A na perkusji tez nie moge grac ostatnio przez ciebie :( caly czas mysle cieplo i tobie i mi sie rece trzesa i mozg lasuje...

Gość gość
Filip, pokaż wreszcie jak grasz na tej perkusji swoją głową

gość dziś Filip, pokaż wreszcie jak grasz na tej perkusji swoją głową x wypiertalaj walać polski gnój swoim pustym łbem!

Gość gość
Masz nasrane chloptasiu :D

Gość gość
grając pustą głową na perkusji wydajesz mocniejszy ton bębnów przechodzący w głębokie echo dzięki czemu podwajasz efekt gry na bębenkach :) twoja matka musi być z ciebie naprawdę dumna :)

Małpka przepraszam. Mowie ci to ktos inny pisze. Od czasu jak wzialem to lsd to mam wrazenie,ze mieszka w moim ciele jeszcze jeden ja. Jeden ja,ktory ma rece zryte od grania na perce i chce o tobie zapomniec i drugi ja, ktory chce cię piescić i pokazywac na kazdym kroku jak bardzo cie kocha. Paulinko blagam przemysl to raz jeszcze i daj mi szanse

Znow mi sie to zdarza :( Nie moge sie zdecydowac na jedna osobowosc. To chyba przez to jak ogladalem Total Recall z Arnoldem. Nie wiem czy to sen czy jawa. Nie wiem kim jestem

Gość gość
Mateusz..ale Ty masz zryty beret