Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbieracie rząd Andrzeja Dudy?

Polecane posty

Gość gość

Czy podoba Wam się nowa władza, dostrzegacie jakieś pozytywne zmiany po tym wszystkim, co narobiło PO, czy przeciwnie- nowa władza w państwie Was rozczarowała?

Gość gość
Prezydent nie ma rządu, a urząd :-D Podoba mi się sposób w jaki traktuje prawdziwych bohaterów, nie takich pompowanych jak Bolek i Hienia Krzywonos, a zasłużonych dla Polski.

Gość gość
rozczarowała i nie widze nic pozytywnego (ciągle chore pomysly typu inwigilacja przez władze bez nakazu sądu w internecie, teraz chcą wprowadzic obowiązkową rejestracje kart prepaid z dowodem, obowiązkowy abonament rtv w rachunku energetycznym, 20 milionów dla Rydzyka dla jego szkoły w podziękowaniu za wsparcie kampanii, program 500plus) ogolnie jedno wielkie gó/wno a nie rząd :O z deszczu pod rynne, mam nadzieje ze będą wcześniejsze wybory

Gość gość
moim zdaniem jest ok w końcu pewnie ruszy sprawa smoleńska podoba mi się 500+ ale powinno być ograniczenie żeby np. milionerzy nie dostawali tej kasy trochę to razi po za tym uważam że to niebezpiecznie mieć tu u nas wojsko usa mam nadzieje że Polska będzie się dobrze rozwijać

Gość POLITOLOG 25 LAT
Andrzej Duda nie ma rządu.

Gość gość
20:15 Pomyliłaś prezydenta z rządem :-D

Gość gość
MIałam napisać rządy Andrzeja Dudy, ale y mi gdzieś wcięło

Gość gość
500 plus to naprawdę dobra rzecz!

Gość powszechny
gość dziś rozczarowała i nie widze nic pozytywnego (ciągle chore pomysly typu inwigilacja przez władze bez nakazu sądu w internecie, teraz chcą wprowadzic obowiązkową rejestracje kart prepaid z dowodem, obowiązkowy abonament rtv w rachunku energetycznym, 20 milionów dla Rydzyka dla jego szkoły w podziękowaniu za wsparcie kampanii, program 500plus) ogolnie jedno wielkie gó/wno a nie rząd pechowiec.gif z deszczu pod rynne, mam nadzieje ze będą wcześniejsze wybory xxxx dziennikarz Tomasz Lis do budy natychmiast i skulić ogon ! przestań szczekać duupą

Gość gość
Dla mnie będzie ok. jeżeli zdecydują sie wreszcie ruszyć z walką o nienarodzone dzieci. jeżeli zamiotą ustawę całkowicie zakazującą aborcji pod dywan, to będę rozczarowany i pożałuję, ze na nich głosowałem

Gość gość
A ja myśle ze dopiero teraz Polska będzie Polską, z polskimi wartościami i tradycjami