Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po prostu bardzo pragne byc w zwiazku pelnym milosci, tyle lat bylem sam.

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat, pragne przezyc prawdziwa milosc i zalozyc szczesliwa rodzine. Szukam kobiety mlodszej i ladnej bo kazdy chce dla siebie jak najlepiej... to nie swiadczy o tym, ze mam zly charakter jak nie znajde 23-24 latki, zaczne szukac w przedziale 27-29 lat zycze wam wiecej empatii pozdrawiam

Gość gość
powinienes szukac w przedziale 25-35

Wygląd i wiek nie są tak istotne jak dogadywanie się między sobą, pomyśl też o tym, bo czas Ci ucieka na takie wybrzydzanie. Miłość, charakter to najważniejsze sprawy, bo uroda przemija i żeby się na starość nie okazało, że nie macie o czym ze sobą rozmawiać bo połączyła Was fascynacja wyglądem i młodym wiekiem.

Gość gość
szukaj wśród biednych Białorusinek one ładniejsze od polek. polki te nieliczne ładne to są dla bogatych z Zachodu

Gość gość
racja! przygarniesz z białorusi takiego zabiedzonego ślicznego "psiaka" a będzie ci wierna i wdzięczna , żeś ją w lepszy świat zabrał. tak jak polki są wdzeczne pakistańczykom czy arabom

Gość gość
koko35 dzieki

Gość gość
twój target to niezbyt urodziwa laska po 30-tce, lub nawet samotna matka po 30. sam jesteś brzydki, skrzywiony psychicznie więc nie masz czego szukać wśród młodych, ładnych lasek. Nie twoja liga frajerze

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy znajdziesz odpowiednia dla siebie kobietę i gdzie jej szukac , napisz do mojej wrozki Sofi, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Pamiętaj,że starsza może być bardziej doświadczona życiowo i myśleć już o stałym związku na całe życie,a nie tam małolaty to tylko hulają...

Gość gość
Dopóki masz wymagania to będziesz sam :) Tak już życie wygląda, że miłości zazwyczaj nie znajduje się w ładnym opakowaniu i na odpowiedni wymiar. W ten sposób możesz sobie najwyżej auto kupić ;)

Gość gość
HAHAHAHHA szukaj minimum 33+ i to wlasnie rozwodka, dzieciata na nic lepszego NIE MASZ SZANS!

Gość gość
kobiety teraz wolniej dojrzewaja :p taka w wieku 23 lat moze chciec szalec, a nie rodzic dzieci starszemu od siebie. Tak tylko mowie, sama jestem w wieku 22 lat i jeszcze dzieciak ze mnie nie wyobrazam sobie miec rodziny jak narazie, predzej w wieku 28 lat okolo

Gość gość
Ja mam 28 lat i wcale mi nie w głowie rodzenie dzieci. Facet ty masz podejście z poprzedniego wieku. Na co ty liczysz? Ogarnij swoje możliwości i zredukuj wymagania bo tak do 50tki bedziesz smęcił.