Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w anglii a zaczal mnie bolec wyrostek rob.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam ubezpieczenia bo przyjechalam do chlopaka na tydzien i mam kup bilet na 9 maja w nocy. jechac juro czy czekac ? boli mnie od 10 rano ostry kkujacy bol po prawej str, kluje w pupie i pochwie.

Gość gość
Slyszalam ze jesli peknie to smierc nastepuje. Wole nie ryzykowac a mam tez problemy z oddawan moczu, boli jak sie przelrecam czy chce wstac.

Gość gość
Wytnij sobie Coraz durniejsze te prowokacje bosze

Gość gość
obejrzyj na yt filmik z cyklu zrób to sam odc. operacja wyrostka robaczkowego na biwaku. i zrobisz sobie sama te operacje tylko wyparz narzedzia

Gość gość
Prosze nie zartowac, pytam sie poważnie co to moze byc !! Jechac jutro o polnocy czy isc tutaj bez ubezpieczenia i narazic sie na kilkanascie tys funtow ?

Gość gość
Przy wszelkich bólach brzucha itp... dobrze jest pić gęste siemię lniane kilka razy dziennie likwiduje stany zapalne Pozdrawiam.

Gość gość
a rodzice cie samą do UK puscili i to do chlopaka! co za patologia!!!! gdybys byla starsza i madrzejsza to bys sobie o UE poczytala i moze bys sie czegos istotnego dowiedziala, zamiast tylko mglistego wyobrazenia o czlonkostwie krajow siedzacych raz w roku dookola ogniska i spiewajacych kumbaja

Gość gość
zostan tu na forum, może się lekarz jaki8 tu rano pojawi to Cie poinstruuje co i jak

Gość gość
Kobieto !!! Nie bede o polnocy szla po jakies ziola, tu chodzi o moje zycie. Jestem zrozpaczona. co robic, blagam, pomozcie !!!!!

Gość gość
Rodzice nie musieli wysykac bo mam 26 lat. o wszystkim wiedza, mowia zebym przyjezdzala. bilet 100 funtow. Mam nadzieje i modle sie oby nic mi nie peklo.

Gość gość
A co mam niby robic, wiem ze glupio to wyglada, ale spac sie nie da, a jedyna ulge czuje jak leze w pozycje pol poziomej. zyczcie mi duzo szczescial

Gość gość
Jeśli masz NFZ to masz tez karte ubezpieczenia zdrowotnego europejskiego! *EKUZ - europejska katrta ubezpieczenia zdrowotnego) Oni zwracają koszty za wizyte lekarska. Jeśli to wyrostek to umrzesz! Nie ryzykuj, idz do lekarza. Nie ty pierwsza nie ostatnia w takiej sytuacji, na pewno nie obciaza cie finansowo tak żeby cie zgnebic.

Gość gość
no masz 26 lat i a jestes tępa jak cofnieta w rozwoju 12latka. zarowno polska jak i UK sa w UE, zatem ubezieczeniem objeta jestes w KAZDYM KRAJU UE. idziesz na ostry dyzur, mowisz co cie boli i tyle.

Gość gość
Poztanowione, jutro jade, ale mam lot dop 21.45 boje sie ze cos sie stanie w samolocie. To ma jakis zwiazek czy nie ?

Gość gość
Chlopaka sie zapytaj Albo zadzwon na 111 Jak jestes w UK Prowokacjo

Gość gość
To durne pewnie nie zna jezyka

Gość gość
a mogę uprawiać seks bo chłopak już czeka ?

Gość gość
Pokaz ten temat lekarzowi psychiatrze

Gość gość
Jak jest zapalenie wyrostka rob--To trzeba prawa noge zgiac w kolanie i podnosic do gory i wyprostowac noge i zgiac ponownie jak bedzie bardzo bolalo to jest woreczek rob.Bole w pachwinie bardzo silne ,

Gość gość
Zbadaj sobie objaw Blumberga. Mocno naciśnij w bolące miejsce i szybko puść. Boli bardziej przy puszczaniu? To bardzo źle, zapalenie otrzewnej-wyrostek.