Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOŻE KTOŚ WYJAŚNIĆ?

Polecane posty

Gość gość

czy może ktoś wyjaśnić o co tu w tym wszystkim chodzi? ciągłe wyzwiska, wywlekanie zdjęć na forum publiczne, i filmy z kamerek? o co tu chodzi?

Gość gość
jak można komuś coś takiego zrobić i jescze opowiadać o kimś i rozpowszechniać to wszystko, tak żeby wszyscy wiedzieli, czy to ma być w porządku do tej osoby, tak się załatwia wszystkie sprawy, robiąc komuś piekło na ziemi? czy tak się załatwia wszelkie sprawy na forum publicznym? czy da się wszystko powiedzieć na forum? i sytuacje oczyścić? no nie:-p

Gość gość
i tak oceniacie innych po paru słowach z forum a nigdy nie rozmawialiście na żywo z tą osobą i myślicie że już wszystko o niej wiecie jak podchodzi do życia co jest dla niej ważne, a tylko potraficie hejtować i dogryzać. W dodatku nic z tego nie wynika i tak z resztą można pisac w nieskończoność i następne bajki wymyślać z resztą nie warto tego pisać.... bo to i tak nic nie da a nawet nie zmieni waszego toku myślenia. Jak tak chcecie załatwiać sprawy to powodzenia

Gość gość
nie będę tego forum czytać, a i czy ktoś jeszcze śledzi moją przeglądarkę? pytam z ciekawości bo nie lubię jak mnie ktoś kontroluje, ja bynajmniej nikogo nie kontroluje i nie zamierzam!

Gość gość
przestańcie mnie KONTROLOWAĆ!!!!

Gość gość
który przygarnie samotną dziewwice? skype Gustaw926 mam 35 lat .

Gość gość
STALKING