Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu. ..

Polecane posty

Gość gośćblue
Gosciu podczytujacy a do kogo? Myslisz że mnie znasz? Czy moja historia ci cos przypomina czy znasz kogos podobnego? Cholernie... lubie to slowo :-)

Gość gość
Witam cieplutko z samego rana po czasie powrotu widzę iż imprezę mozna zaliczyć do udanych, miłego, słonecznego dnia życzę. ...

Gość gośćblue
Witam niedzielnie :-) zgadza sie, impreza udana i nawet zadnego czolga na glowie nie czuje ;-) Dzis pewnie duzo pleneru, bo aura zacheca... A wracajac do Twojej wypowiedzi odnosnie naszego spotkania tu to moze byc taki nasz gabinet psychoterapeutyczny polaczony z konfesjonalem :-)

Gość gość
Tu to raczej nie. ...nie należę do kościoła polskokatolickiego gdzie spowiedż jest publiczna na głos i wszyscy słyszą. ..w naszym przypadku ,czytają. ..hehe

Gość gość
Wiesz co? Fajnie że jesteś.

Gość gośćblue
Mam straszny problem z wiara... nie bylam u spowiedzi od kiedy sie wpakowalam w to wszystko... Ja tez sie cieszę :-) nie tylko dziś... teraz... ale tak w ogóle :-)

Gość gość
Mógłbym ci sporo na ten temat napisać. ..

Gość gośćblue
Kolejny wspolny problem? Ciekawie się robi...

Gość gość
Zastanawiałem się nad jednym pytaniem do ciebie i teraz go po tym wszystkim co napisałaś i co ja bym chciał tobie napisać ale tu nie mogę, zadam. ...czy gdy podam tobie @odpiszesz?

Gość gośćblue
Odpisze

Gość gość
wadiskorpion29@wp.pl

Gość gośćpodczytujący
Myślę ,że Cię znam Blue,lub raczej na swój sposób znałem;)Teraz po waszej wymianie maili to już nieistotne zresztą:)

Gość gośćpodczytujący
Nie dziwię się jednak bo robię tak od dawna podobnie z kilkoma pisząc maile niezależnie od tego czy to z Toba ,jeśli to Ty jesteś i każda jest jedyna:P

Gość gość
Podczytujacy drań jesteś. Skorpion z resztą też. Tak się składa, że znam doskonale ten adres :-P Wy wszyscy jesteście tacy sami:-P

Gość gośćblue
Podczytujący na pewno nie mieliśmy przyjemności, o ile mielibyśmy się poznać na kafeterii :) Widocznie więcej takich Blue na świecie... z podobnymi problemami... z podobnym stylem... Cóż nie jestem jednak wyjątkowa :)

Gość gość
Tak, ten adres i adresat pojawia się często i łapie naiwne "perełki"w sieć. Co potem z tą perełką na @ nie wiadomo. Jedno jest pewne za jakiś czas znów szuka kolejnej perełki. Pewnie kompletuje kolię dla swojej małżonki :D Takie są skorpiony....... ;) ...... o naiwności....

Gość gość
Tak, ten adres i adresat pojawia się często i łapie naiwne "perełki"w sieć. Co potem z tą perełką na @ nie wiadomo. Jedno jest pewne za jakiś czas znów szuka kolejnej perełki. Pewnie kompletuje kolię dla swojej małżonki :D Takie są skorpiony....... ;) ...... o naiwności....

Gość gośćblue
Mnie naprawdę nie interesują interpersonalne gierki tego forum... To czy z kimś przechodzę na priv to tylko i wyłącznie moja sprawa, moja wola... A "perełką w niczyjej kolii nie będę, bo skorupiak w którym jestem ukryta może się co prawda nieco rozchylić, ale płochliwy i perły nie da wydrzeć nikomu...

Gość gość
Blue nic nikomu do tego z kim rozmawiasz na forum. Tylko bądź ostrozna, bo tu są różne gierki na forum. To tylko taka mała uwaga, bo jeśli jesteś wrażliwą osobą, a chyba taka jesteś ?możesz potem czuć się niedobrze. Panom dojrzałym nudzi się, żona już nie pierwszej świeżości, to szukają odskoczni ;) po prostu przestroga :)

Gość gość
Osobnik, który podał ten adres bardzo mnie zawiódł i zranił. Mam nadzieje, że nie będzie więcej naiwnych"perełek":O

Gość gość
Niestety kobiety są latwowierne , ufne i wpadają w sidła zonatych bajerantow!!!

Gość gość
Nie przesadzajcie. Miałam przyjemność pisać z tym gościem .To miły i sympatyczny mężczyzna.

Gość gość
Jasne miły kulturalny, ale wszystko do czasu. Szuka kobiet tylko w jednym celu.

Gość gość
co tak sie czepiacie faceta? kobiety nie lepsze, tez potrafia wciagnac w swoja pajecza siec, wyssac co najlepsze i zostawic bez slowa wyjasnienia ;)

Gość gość
Mi kiedyś świetnie się z nim piasło

Gość gośćpodczytujący
Blue nie wiem czy miałaś przyjemnośc ,bo ja miałem bardzo podobny styl tylko ,,dane" troche inne a sugerujesz od razu że nie na kafeterii.Czy to nie podejrzane?;) Wydajesz się być bardzo wyjątkowa a czy perełką nie jesteś i nie dałaś jej komuś to już sama tylko wiesz;)

Gość gość
Pozbyjcie się zazdrośc***isząc na kafeterii!Przecież wiadomo czego należy tu spodziewać się bez względu na płeć .Chcąc tu pisać i poznawać ludzi należy brać pod uwagę a nawet przyjąć za pewnik zdrady.W każdym wymiarze.Kto tego nie zrozumie , tego wcześniej czy później zaboli.

Gość gość
ta,zmiana nikow jest powszechna:P

Gość gość
Ten skorpion który podał tu adres to prawdziwy lovelas uważajcie na niego kobiety