Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu. ..

Polecane posty

Gość gość
Bo mnie ktoś wtedy podsumował. ..twoje imię jest na M.?

Gość gość
Nie, pewnie myślisz że piszesz z kimś znajomym?

Gość gość
Może tak jest. ..

Gość gość
Nie podaje tu imienia, ale możliwe że zamienilismy kilka słów czasem coś napiszę. Nie mam imienia na M, przykro mi że kogoś Ci przypominam ale nie jestem ta osoba.

Gość gość
Tak sobie myślę że chyba prościej by było, by takie forum wymagało zalogowanego nicku i to jednego. Wszystko by bylo jasne kto z kim pisze a tak to są tylko domysły i obawy :) No i każdy by się zastanowił ze sto razy zanim by coś napisał. Nie uderzam tu w ciebie tylko pisze tak ogolnie..

Gość gość
Przykro? Nie ma powodu aby tak było. ...a co do nicków to znam kogoś kto co chwila zmienia i tez to nic nie da

Gość gość
Miałam na myśli jeden nick na zawsze, ale to by było zbyt drastyczne! A tak serio to nie mam nic do tego, że ktoś w jednym czasie pisze na jakimś temacie i nazywa się "Zosia", a w drugim "Jadzia", bo nie zawsze mamy ochotę wszystko o sobie wykładać.. ale najdziwniejsze jest kiedy udajemy różne osoby, wiedząc że piszemy z tą samą osobą. Czyli robimy ją mówiąc delikatnie w konia. To mi się nie podoba. Tak w ogóle "dzień dobry" przy kawie, jeśli ktoś tu w ogóle zajrzy :)

Gość gość
Zgadzam się z tobą bo sam tego doświadczyłem pisząc z osobą ktora ma przynajmniej kilka nicków

Gość gość
A kawę właśnie skończyłem. ..

Gość gość
Przyznam się że przeczytałam teraz cały ten wątek od początku i zmieniam zdanie. Bywają normalne rozmowy :) Moje komentarze tyczyły ostatnich wpisów i sorry jeśli kogoś urazilam. To Ty zalozyles ten wątek, prawda? A ja się trochę wcielam w temat. Zostawiam pozdrowienia i życzę miłych normalnych rozmów :) Dobrze ze wyszło słońce, bo ten maj bardzo zawodzi w tym roku..

Gość gość
Tak ja założyłem ten temat i myślę że nikogo nie uraziłaś i nikt nie odbiera że się wcinasz a jesli o słonko chodzi to aby w duszy świeciło

Gość gość
Już po kawie? :)

Gość gość
Dokładnie tak a kto pyta?

Gość gość
No to się minelismy. Pytała nie M :)

Gość gość
Nie M a. ?

Gość gość
Blue.Tak ,na tym temacie zgadza się.Może masz tu tylko nik Blue.Tyle tylko że na 30-tce pisalaś pod innym nikiem również z pewną osobą coś tam zapewniając.Życie pokazuje i pokaże na ile to jest warte.Ile warte są niektóre słowa:) a kafe będzie akceptować tylko raz założony nik i nigdy jako gości i dawało ,,bana".Uporządkowało by to wiele spraw.

Gość gośćpodczytujący
jak zwykle zapomniałem się podpisać:P

Gość gość
A nie nik na literę ,,n"? na innym temacie?:P

Gość gość
Może sama to powie

Gość gość
To się porobiło..:) Nie jestem ani M ani N. Nie loguje się, ponieważ tak jak Ty zresztą, zapominam za każdym razem wpisywać Nick. Mój skromny udział na kafeterii to bodaj dwa wpisy tutaj plus kawa :) Bez towarzystwa, bo się nie udało.. Przykro mi Panowie, ze nie jestem żadna z tych pań :D Miłego wieczoru i weekendu:)

Gość gość
Chciałam jeszcze dodać, ze przykro mi ze zawiodles się "podczytujacy" na kimś. Co zrobić.. W życiu realnym ludzie się oszukują, cóż się dziwić ze tutaj również.

Gość gość
Bez powodu jest tobie przykro może lepiej jak będziesz sobą i wystarczy częściej tu zaglądać a wtedy jest większa szansa na spotkanie kogoś do rozmowy

Gość gość
Nie na wszystkich zawiodłem się. Z niektórymi piszę od lat.Zawiodłem się tylko ostatnio na pewnej pani:D ale to prawda,tu ludzie bardzo oszukują się i zapewniam,dużo częsciej niż w realu.Tu prawie zawsze:P i do tego rozmowa z mężczyznami tutaj i tak zawsze kończy się jakims rodzajem seksu:D

Gość gośćpodczytujący
podpis

Gość gość
Nie jestem sobą? Taki osąd po raptem kilku zdaniach zamienionych tutaj. Zaglądam jak mam chwilkę, wiem ze trudno wtedy rozmawiać ale tłumu nie ma więc może niczego tu nie psuje, a co najwyżej odświeżam temat :) Jak Ci to wadzi, to słówko wystarczy i już mnie nie ma..... Nie sądzę by każda relacja kończyła się seksem. Niby jak by to miło wyglądać? To nie można po prostu rozmawiać? Ja niczego poza rozmowa nie mam w planach :) Pozdrawiam w poniedziałek.

Gość gość
Oczywiście że niczego nie psujesz i nikomu nie wadzisz skąd przyszło to tobie do głowy?

Gość gośćpodczytujący
Plany zmieniają się jak w kalejdoskopie na kafeterii,dzisiaj rozmowa jutro seks wirtualny,a pojutrze kto wie?Może realny?:D Życie pisze przeróżne scenariusze.Nie zarzekaj się więc;) Trzeba tylko uważać by nie trafić na kogoś pod zmienionym nikiem z kim już rozmawiało się lub pisało kiedyś:P

Gość kobieta pewnie nr5 a może 4
.Masz rację zmienia się jak w kalejdoskopie wczoraj byłeś mój a dziś jesteś ......sam sobie do powiedz kim teraz dla mnie jestes .Wszystko co mówiłeś bylo klamstwem.swietny miales ubaw. ...tylko zapomniales ze ja jestem szczera i nie pisalam Poprostu ZUPELNiE z nikim .Wierzyłam.

Gość gośćpodczytujący
nie pisałaś?dobre!:D zawsze tu pisałaś!a jeśli nie tu to gdzie indziej.Nie wierzyłem ci nigdy.Dlatego pisałem i piszę z innymi by nie zostać na lodzie.No i nie zostałem.Chciałem cię sprawdzić jak silna jest twoja miłość.Okazala się bardzo słaba,ale nigdy nie pisałem z żadną tak jak z tobą.Tego mozesz byc pewna.

Gość gośćpodczytujący
i nie piszę z żadną od kiedy cie poznałem bo to z zazdrosci o ciebie tak pisałem że pisze z innymi gdy cie tutaj zobaczyłem i pomyslałem że to ty:( serce zakłóło:(bo wiesz o czuję do CIEBIE