Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest przepiękna ale nie może znaleźć faceta bo ma dziecko 4 letnie

Polecane posty

Gość gość

Wygląda jak modelka, pięknie długie włosy, długie nogi, szczupła...ale ma 20 lat i 4 letniego syna...Ojciec dziecka jest w więzieniu. Polscy faceci to dno i patologia. Mam nadzieję że znajdzie jednak dla ojca swojego dziecka.

Gość gość
Widocznie ma sieczke w głowie . Wygląd to nie wszystko. ..

Gość gość
za co siedzi?

Gość gość
Pobił swoją dziewczynę ze skutkiem śmiertelnym.

Gość gość
20 lat i 4 letnie dziecko....patologia a z takimi to nie wszyscy chcą się wiązać

Gość gość
Za morderstwo ze szczególnym okrucieństwem.

Gość gość
Twoja siorka musi zmienić poprzeczkę, jak już ją zachce brzydki to niech nie wybrzydza :)

Gość gość
I z kimś takim się zadawała? przecież to psychol....

Gość gość
Niech się zajmie tym co potrafi najlepiej to znajdzie wielu facetów i jeszcze zarobi🖐️

Gość gość nie z tego swiata
Kobieta z dzieckim to "towar" nie drugiej, a trzeciej kategori. Dlatego nie ma w tym nic dziwnego, ze dziewczyna jest samotna.

Gość gość
Facet jest nieobliczalny , takiego trzeba się bać...

Gość gość
jestem bardzo piekna ale czasami zalamuje sie psychicznie bo nigdy chyba nie znajde faceta ktory na mnie zasluguje 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
wrzuc foto siostry

Gość gość
Nie wrzucę bo tutaj dużo zboczonych ludzi siedzi i ona by sobie nie życzyła tego. Ale jest naprawdę piękna, wygląda jak 100% modelka.

Gość gość
to dziwne, ja mam piękną koleżankę, ma 30 lat i dwie córki. Poznała faceta, który za nią szaleje, niemalże na rękach nosi...to ona jest ostrożna i nie chce się angazować. Inna 40 latka z nastoletnim synem związała się z 10 lat młodszym, wzięli ślub i być może jeszcze zdecydują sie na wspólne dziecko.

Gość gość
Autorko dno to jest po części twoja siostra bo co nie wiedziała ile ma sama lat i z kim sypia ????? Nie liczyła na kolejną miła zabawę tzw seks bez zobowiązań Widzisz są ale coraz mniej jest takich facetów co patrzą tylko na urodę i aby dawała. Dlatego nie chcą się wiązać i brać takiego mola na utrzymanie bez wykształcenia bez pracy i z dzieckiem.

Gość gość
Ja mam 3 letnie dziecko i jestem z kimś mimo że żadna ze mnie piękność, wygląd to nie wszystko koleżanko.

Gość gość
Przykre to jest że twoja piękna siostra nie może znaleźć faceta.

Gość gość
łącze się w bulu :)

Gość gość
Taa, taka z niej modelka jak ze mnie ksiądz... Żeby wyglądać jak modelka trzeba mieć hajs, a skad ona niby go ma?

Gość gość
To niech czeka na chłopa jak z więzienia wróci. Wszyscy widzą, że zostawiła chłopaka w potrzebie i nie chcą takiej szmaty. Jak jej drugi chłopak by zachorował, też by go zostawiła i poszła następnego szukać?

Gość gość
Ale ona nie zostawiła go tylko on ją zostawił bo poszedł do więzienia i powiedział jej że nic dla niego nie znaczyła! Nie trzeba mieć pieniędzy aby wyglądać jak modelka. Smutne że polscy faceci nie dostrzegają że piękne kobiety tez potrzebują miłości.

Gość gość
Jakiej miłości w wieku lat szesnastu? Skąd wy się wywodzicie że tak wcześnie siostra szukała kogoś, byle kogo, byle zaistniał na chwilę w życiu?? Co to za wzorzec żeby od razu dziecko rodzić?? To nie jest wina innych mężczyzn, że masz siostrę ze zwichrowaną psychiką. I nie chodzi tylko o dziecko, ale o dziecko w takim wieku i z takim facetem. Czyżbyście uważały że życie potraktuje ulgowo, nawet osobnika bez mózgu, bo ładny jest? Już niech ona lepiej nikogo nie szuka, bo 20 lat to wciąż jak nic, tylko zajmie się jakimś dokształcaniem, szukaniem porządnej pracy, dbaniem o swoje i dziecka potrzeby. Reszta się sama uda. P.S. Znam kobiety z małymi dziećmi, które są w nowych, udanych związkach ale to nie były zidiociałe desperatki.

Gość gość
Kazdy normalny facet (a raczej chłopak bo ona ma dopiero 20scia lat!) sie z nia nie zwiąże. Jaka normalna szanująca sie dziewczyna idzie do lozka w wieku 16stu lat i sie nie zabezpiecza w dodatku z dnem społecznym i intelektualnym, fundując sobie do kompletu dzieciaka? Żadna! Facetów jest mniej na tym swiecie i mogą wybierać :D moze i znajda troche brzydsza niz Twoja siostra ale mądrzejsza a z ładnej miski sie nie najesz. Mogą znaleźć duzo ładniejsza-kwestia szczęścia i gustu bo nie kazdy ma jednakowy.

Gość gość
Łatwo Ci pisać ale ona też ma uczucia a błędy może popełnić każdy. Ale widzę w tym co piszesz same średniowiecznie wzorce! Że jak kobieta to tylko w domu i zero zabawy i ze rozrywki! Ale moja siostra chciała się wyszaleć i nie można jej za to winić!

Gość gość
Taa modelka. Po ciąży to ma wiadro w piczy i obwisłe cycki

Gość gość
gość dziś Kazdy normalny facet (a raczej chłopak bo ona ma dopiero 20scia lat!) sie z nia nie zwiąże. Jaka normalna szanująca sie dziewczyna idzie do lozka w wieku 16stu .... X W wieku 15 lat lub wcześniej, bo urodził jak miała 16

Gość gość
Powiem jasno Ale ty głupia jesteś "wyszaleć" ? To niech jezdzi po dyskotekach ,klubach spotyka się często z przyjaciółmi, jeździ na wczasy, śpi do południa ubiera jak chce nie pracuje itp Ale nie ****ać się za 15 lat i mówisz że każdy popełnia błędy? Tak ale za takie błędy płaci się długo

Gość gość
po co jej facet? swędzi ją? dziecko niech wychowuje,taka jej rola teraz