Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest przepiękna ale nie może znaleźć faceta bo ma dziecko 4 letnie

Polecane posty

Gość gość
jeśli sie ma 15lat i łajdaczy z patolą i marginesem to jej problem teraz.

Gość gość
typowa obesrana patologia

Gość gość
japitole 15 lat i majty już ściągac.Dobre,dobre. Tylko te ,,porządne'' bzyczą się tak młodo :)))))))))))))))))))))) Zapewne zajechał BMW

Gość gość
tak się wyszalała, że teraz siedzi w domu i ryczy. A mogła mieć tak wiele..

Gość gość
boję się pięknych kobiet a brzydkie sa wrednymi zlośliwymi sukami :/

Gość gość
gość 2016.05.05 w wieku 15 lat się gziła, a może i wcześniej, zaciążyła jak miała 15 a urodziła jak miała 16 to pewnie ma tylko skończone gimnazjum. niczym nasza kafeteryjna blond-pustak HIM rocznik 91, dwójka dzieci na głowie z czego jedno ma już 7 lat, a ona bez pracy, szkoły i w dodatku już po rozwodzie i też narzeka że chłopy ją olewają.

Gość gość
Twoja siostra jest jeszcze bardzo mloda i cale zycie przed nia, niech skupi sie teraz na dziecku i na nauce a z czasem napewno kogos znajdzie

Gość gość
ale już ją picz swędzi, skoro narzeka że nie może faceta znaleźć :P

Gość gość
swędzi,swędzi,

Gość gość
To smutne że takie przepiękne osoby muszą być same.

Uroda to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze coś w głowie, a wtedy nawet posiadając dziecko wszystko może się ułożyć.

Gość gość
"Ojciec dziecka jest w więzieniu." X Standard😴

Gość daj mu
Niech obniży pułap to może kogoś znajdzie ją mam 8 letniego syna moja ex odeszła jak miał rok jak miał dwa zaczęła się upominać o dziecko i sąd przyznał jej bo jak powiedziała sedzina nie ma jak u mamy stara tleniona k***a teraz ona ma drugie dziecko z 10 lat syarszym faceyem nawet spoko koleś nie olewa mojego są już po ślubie mają drugie dziecko ja kawaler póltora roku z 11 let młodszą (20)normalną i bardzo piękna dziewczyną nie.przeszkadza jej mój wiek i to że mam syna z inną często go przyworze i razem spędzamy czas w święta mawet zabieram go do jej rodziców też go lubią także kazdemu się ułożyło ale trzeba mieć w głowie najwyraźniej twoja siostra to wyjątkowy pustak

Gość gość
teraz to i 12-latki ktore nie maja chlopaka nazywa sie singielkami. 20 lat to bardzo mloda dziewczyna, ja w tym wieku nawet nie chcialam slyszec o facetach.i nic dziwnego ze 20 letni chlopcy na deskorolce i w czapce z daszkiem na bok, zainteresowani glownie grami nie beda chetni na wychowywanie dziecka-w tym wieku ma sie czesciej 4-letnie rodzenstwo niz wlasne dziecko.za to "starszy pan" 30+ lyknie jak bocian zabe, nawet powazny 28 latek zainteresuje sie ladna dziewczyna chocby i miala dziecko

Gość daj mu
A pozatym jak twoja siostra nie ma pracy ani szkoły to wybacz Ale żyjemy w ciężkich czasach i nikt dwójki dzieci licząc w tym twoją siostrę nie weźmie sobie na utrzymanie na piękne oczy no chyba że stary kawaler co nie miał szczęścia w miłości zarobił za granicą taki przed 40 więc niech nie wybrzydza

Gość gość
To dlatego że polacy sa po prostu beznadziejnymi facetami, za granicą to kazdy by chciał taką super dziewcznynę!

Gość gość
dziś Dobre 30+ to starszy pan ha ha. Zburze twój swiatopogląd. Ten wedlug ciebie starszy pan ma wystarczające powodzenie jak nie jest brzydki, żeby nie musiał sobie brać laski nawet dużo młodszej z dzieckiem.

Gość gość
To prawda, każdy facet by chciał piękna kobietę, ale polacy jak zawsze beznadziejnie narzekają!!!!!

gość 2016.05.07 japitole 15 lat i majty już ściągac.Dobre,dobre. Tylko te ,,porządne'' bzyczą się tak młodo usmiech.gif Zapewne zajechał BMW Hahaha .. dokładnie. I pewno rzucił ... 'Kuvva muoda,ileż można na ciebie czekac" Bo dzieciarni tacy prostacy akurat imponują ... zwłaszcza temu środowisku,które ma nieciekawą sytuację w domu.

Gość gość
To tobie się wydaje, że jest przepiękna :D nie potrafisz ocenić obiektywnie, bo to twoja siostra. A i żeby wyglądać jak modelka, to niestety trzeba mieć hajs, żeby mieć piękne wlosy, cerę, ubrania, makijaż. No bo to jest niezbędne do wyglądu "modelki", a to że jest wysoka i szczupła, to jeszcze nie znaczy, że tak wygląda, no litości.

Gość gość
gość dziś , dla 20 latki 35 latek jest dziadkiem, chocby byl nieziemsko przystojny.mowie z takiej perspektywy, dla mnie starej kwoki to b.mlody facet ale nie dla mlodej dziewczyny.Skad u ciebie takie przekonanie ze kazda 20 latka na ciebie poleci, skoro "nie jestes brzydki", raczej wybierze przystojnego 25 latka.chcesz miec koniecznie duzo mlodsza, musisz byc przystojnym celebryta lub obnizyc wymagania, czyli laska z dzieckiem lub niespecjalnie urodziwa.to raczej ty powinienes sie starac o piekna 20 latke, mimo ze z dzieckiem, taka sama o urodzie modelki i bezdzietna nawet na ciebie nie nasika

Gość gość
Co mnie obchodzi ze jest piekna.Nie wyobrazam sobie stworzyc rodziny z taka i byc ojczymem, no nie.Strasznie to wszystko komplikuje.Kobiety inaczej na to patrza.

Gość gość
Dzwine