Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typowa polska kafeterianka matka. piszcie jaka jest!

Polecane posty

Gość gość

typowa polska kafeterianka matka. piszcie jaka jest!

Gość gość
Wszystkowiedząca, zawistna, nienawidząca teściowej. Cała ja :p

Gość gość
Mieszka w dwupokojowym mieszkaniu z mężem i trójką dzieci, jeden pokój to salon, drugi to wspólna sypialnia dzieci i rodziców - część dla dzieci jest oddzielona KOTARKĄ - dzieci nie mogą spać w oddzielnych pokojach bo muszą budować WIĘŹ :P

Gość gość
Karmi piersią do 5 roku życia. Potem dwa naraz a potem jeszcze trzy naraz bo tak najzdrowiej a mm jest be

Gość gość
Rodzi naturalnie, karmi piersią do trzeciego roku zycia, odrost na łbie, fajka w gębie, zero makijażu, paznokcie nie pomalowane, leginsy i tunika. Pcha przed sobą czołg za cztery stówy i co miesiąc siedzi w mopsie.

Gość gość
Nie pracuje mimo że dzieci chodzą już do gimnazjum bo jej mąż zarabia 15 000 na rękę w delegacji ;)

Gość gość
Z nudów troluje każdy temat, ma przegrane życie, więc odreagowuje swoją smutną rzeczywistosć. Wiecznie jest do wszystkiego na nie, zazdrosna do szpiku kości, typowa kafeterianka zawsze błyszczy w tematach o dzieciach, teściowej, urojonych zarobkach meża:):):)

Gość gość
Dzieci matki kafeterianki chodzą w wieku 6 miesięcy, 10 miesięcy mówią, robią prawko w wieku 15 miesięcy kończą studia w wieku 18. Jak się nie trzymasz tych granic to twoje dziecko: A - ma autyzm B- zaburzenia rozwoju innego rodzaju C- pewnie wymyśli jeszcze coś innego

Gość gość
Widzę, że odezwaly sie typowe kafeterianki, zamiłowane krytykantki :) :)

Gość gość
chorobliwa sklonnosc do powielania mantry kobiecej pt. Nie moge sie nazrec szukam kogos o lepszych ambicjach.

Gość gość
A ja uważam, że taka osoba nie istnieje, bo ciężko mi uwierzyć, że cały ten syf piszą matki, to tylko zwykłe trolle.

Gość gość
Autorko napisz coś o sobie to będziesz wiedzieć jaka jest typowa kafeterianka. Ach przepraszam. Zapomniałam że autorzy topików są zawsze inni niż reszta, lepsi. Najmocniej przepraszam. Zapomniałam

Gość gość
siedze na tym forum jakies 10 ? lat, wiec chetnie sie wypowiem Typowa kafeterianka wpada tutaj na chwile wytchnienia.Po prostu odpala komputer, przeglada poczte, serwisy nformacyjne, kafeteria . Przeglada tematy , czyta te ciekawsze, szerokim lukiem omija te prowokacyjne i te gdzie sie tylko kloca.zazwyczaj ma juz za soba ciaze, porody i pierwsze lata zycia dziecka, wiec rzetelnie odpowuada na pytania. Uwierzcie mi, ze kobiety tutaj wpadaja znudow , przyzwyczajenia i z kazdym rokiem widza jak tof orum zamienia sie w dno.A to dzieki tym "nietypowym" kafeteriankom. Serdecznosci