Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentowa

Co na 35 urodziny dla męża? Help meeee

Polecane posty

Gość prezentowa

Urodziny co prawda dopiero w lipcu, ale szukam prezentu już teraz żeby się zorientować ile kasy muszę sobie na to uzbierać z mojej pensyjki :P ;)

Gość gość
up up up :P

Gość gość
ja kupiłam zegarek, zamówiłam grawer u jubilera i ma piękna pamiątkę. Na 40 urodziny.

Gość gość
Podejrzewam, że nie nosiłby go. Na pewno nie do pracy. Hmm A kupiłaś zegarek na pasku skórzanym czy na bransolecie?

Gość gość
Trojkacik. Zapamięta do końca życia. Albo Ty plus inna a on tylko patrzy. Zegarków podobno się nie daje na prezent.

Gość gość
mój w tym roku dostał w prezencie dziecko :)

Gość gość
Dobre cygaro i ekskluzywna zapalniczke.

Gość gość
Gumową lalkę, wibrator analny, czerwone szpilki w męskim rozmiarze, korek analny-rozciągający, dobry lubrykant, viagrę i wizytę w klubie ze striptizem, a jak jest bi, to zaproś jakiegoś studenta, co chce dorobić i mu obciągnie albo obaj na raz, a ty będziesz się zadowalać w tym czasie. Nie zapomnij o torcie.

Gość gość
no właśnie, połączenie eleganckiego prezentu i praktyki chyba sprawdza się najlepiej. Ode mnie mąż na 30-stkę dostał skórzany portfel, taki model konkretnie - http://corium.com.pl/pl/portfele-m%C4%99skie-/921-portfel-m%C4%99ski-sk%C3%B3ra-corium-pmc904f-5902553410167.html i jest w nim miejsce na wszystko - karty, dokumenty itp.