Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem związków

Polecane posty

Gość gość

Po co być w nim? Dawać się ograniczać? Zdradzać swoje sekrety? Nie mówcie że nie, bo w większym czy mniejszym stopniu jesteście ograniczeni i mówicie coś co moglibyście zachowac dla siebie . Celem związków jest kopulacja i dziecko , egoizm bo kto patrzy na uczucia i emocje partnera? Liczy się tylko chęć ułożenia życia (choć widac jak Koslawo to ludziom wychodzi) czemu tak boicie się samotności? Nie można ułożyć sobir życia bez związku?

Gość gość
myślę dokładnie tak, jak ty a z obserwacji małżeństw i związków mogę wysnuć tylko takie wnioski, ze ludzie parują się tylko po to aby sobie wzajemnie uprzykrzać życie ja sobie ułożyłam życie sama i jestem szczęśliwa która mężatka może powiedziec że jest szczęśliwa

Gość gość
"a z obserwacji małżeństw i związków mogę wysnuć tylko takie wnioski, ze ludzie parują się tylko po to aby sobie wzajemnie uprzykrzać życie" dokładnie :D

Gość prawikzewsi
Nie mam przyjaciół a potrzebuję czasem bliskości drugiego człowieka. Dziewczyny której mogę dawać kwiaty, kupować prezenty, pocieszyć, wysłuchać, rozbawić i patrzeć gdy się śmieje oczami do mnie. Chciałbym też poczuć się jak mężczyzna. Nie każdy lubi kopulować bez uczuć i znaleźć sobie do tego drugą osobę zwłaszcza gdy jest niemęski facetem.

Gość gość
Małżeństwo jest po to: - aby mieć dzieci - aby mieć regularny sex - aby 2 razy szybciej gromadzić majątek. Tylko i aż tyle. Z wiekiem małżeństwo ma coraz większe znaczenie głównie z powodów materialnych.