Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieprzyjemny zapach w lodówce, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, proszę o pomoc, może ktoś miał ten sam problem... Nic się nie posuło, wszysko jest pozawijane jak zawsze w folię lub w pudełkach silikonowych, jest pochłaniacz. Tydzień temu wyszorowałam lodówkę, a problem wciąż pozostał... Pomocy! :(

Gość gość
Nasyp do słoiczka czy jakieś miski sody oczyszczonej i wstaw do lodówki. Po całej nocy brzydki zapach powinien zniknąć

Gość gość
Rozmroziłaś i porządnie wyszorowałaś, czy tylko umyłaś półki?

Gość gość
Ja sypię sodę do otwartego słoiczka po kremie i co 2 tygodnie ją wymieniam na świeżą. Wtedy nie ma żadnego zapachu, bo soda go wchłania.

Gość gość
Przekrój cytrynę na pół i włóż do lodówki, albo nasyp sody (takiej spożywczej albo gospodarczej na talerz i wstaw do lodówki.

Gość gość
Rozmroziłam całą.. Z cytryną już kombinowałam i nie pomogło, ale zaraz lecę do sklepu i z sodą spróbuję, bardzo dziękuję za radę!:*

Gość gość
Moja znajoma męczyła się kliedyś z podobnym problemem - zastosowała wszystkie porady - rozmrażanie, mycie, kawa, cytryna, soda, pochłaniacze zapachów itd i nic nie pomogło. Wezwała fachowca i okazało się, że musiała wymienić jedną małą część z tyłu lodówki (nie pamietam dokladnie o co chodziło), koszt tej części kilka złotych. Od tamtej pory jej lodówka pachnie ładnie :D

Gość gość
gość dziś To jest myśl, może coś jes nie tak :D Jeśli soda nie pomoże, to wzywam kogoś:D

Gość gość
Soda albo kawa mielona pochłaniają zapachy

Gość gość
podobno z tyłu lodówki jest jakiś pojemnik i tam gnije tylko ludzie pisali że to w mieszkaniu smierdzi a nie w lodówce no ale możesz sprawdzić

Gość gość
Obawiam się, że takie domowe sposoby już nie pomogą. jeżeli mówisz, że wymyłas lodowkę i nadlal brzydko pachnie to nawet soda, cytryna, kawa nie pomogą. Tylko jakiś spec lodówkowy pomoże