Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd ta moda na bardzo jasne wózki?

Polecane posty

Gość gość

Na wiosnę sporo kobiet zostało mamami i często widzę młode mamusie spacerujące z wózkami. To co rzuca się w oczy, to jest to, że te wózki w większości przypadków są albo białe, albo kremowe, albo często szaro-białe. Po co komu tak jasne wózki? W większości przypadków obicia gondoli czy nawet spacerówki nie można zdjąć do prania i wyobrażam sobie jak te wózki muszą potem wyglądać, a szorowanie szczotą jest dość upierdliwe. Po co ludzie wybierają tak jasne kolory? są praktyczne?

Gość gość
Nie wiem gdzie ty widzisz te jasne wózki u mnie w okolicy wszystkie są czarne albo granatowe. A nie jest jedną hrabina z białym wózkiem Ale pewnie tylko chodzi z nim na spacery bo cała jest ubrana na biało i na spacerek w szpilkach 10 cm. I co 5 minut zalicza laweczke. Ja bym jasnego nie kupiła bo często woze wózek autem i muszę czyścić bo się cały upaskudzi ale to moja opinia

Gość gość
Ja 4 lata temu miałam biały i zdziwiłabyś się jaka gondola była czyściutka. Za to spacerówka miala 3/4 kolor granatowy i troche białego, a wyglądała tragicznie i co chwilę trzeba było prać.

Gość gość
Ja też nie wiem o czym piszesz, bo u mnie same czarne. Jest moda na scandi i szturmem zdominowała rynek (jak widać również art dziecięcych).

Gość gość
U nas dominują szare z białym i kremowe.Widzialam jedna laskę co miała biały,był tak brudny,no ale PiS płaci po 1000 zł to kupiła teraz granatowy co tam :)

Gość gość
w mojej okolicy jest moda na szare i granatowe. Białe owszem, ale nie obicia, tylko stelaż i dno gondoli.

Gość gość
Ja tam nie widzę jasnych wózków u siebie w okolicy. Sama mam ciemny z niedużą, kolorową wstawką.

Gość gość
Ja mam granatowo bialy i nie narzekam ale wolala bym rozowy

Gość gość
Ja mam jasny i co w zwiazku z tym?

Gość gość
bo ludzie są nudni. Albo szary, granatowy albo jasny

Gość gość
Po co ci wiedzieć skąd ta moda? książkę piszesz? moda pewnie z zachodu jak wszystko. Jeszcze nie widziałam u nas mody ze wschodu, a nawet jak widziałam to tylko dlatego, ze zachód się nią zachwycił i dotarła do nas stamtąd. Ja mam wózek Mima w kolorze lekko złamanej bieli, jaśniuteńki, a tobie może nawet odwłok z bólu pęknąć :P

Gość gość
Nie wiesz skąd ta moda i to cie tak meczy autorko ? To ja ci odpowiem a z Hiszpanii. Tam zaczęło się to 2 lata temu, teraz kolej na Polskę

Gość gość
I dodam tylko ze to praktyczny kolor przy upalach bo biel odbija slonce a w Polsce krótkie lato ale ze lubimy naśladować to kupujemy bez namysłu. Na pewno biały wózek świetnie będzie wyglądał zimą przy roztopach hi hi jak to całe błotko się do niego przyklei

Gość gość
Bo do dziecka biały kolorek pasuje i pięknie wygląda. Ja mam Anexa Sporta na białym stelażu kolor grana z białym i wygląda super. Mimo koloru białego materiały łatwe w czyszczeniu. Polecam ,zero problemów z wózkiem.

Gość gość
podziękuje za anex sporta, nie podoba mi sie

Gość gość
Teraz wszedł nowy Anex Cross. Jest naprawdę inny od konkurencji i warto go zobaczyć

Gość gość
Ja mam czarny z białymi wstawkami. I to jest chyba jedyny taki wózek w okolicy. Wszędzie widzę fioletowe,zielone ,granatowe i różowe wózki.