Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zerwac z facetem ktorego kocham?

Polecane posty

Gość gość

hej. jestem w związku z facetem od 4 lat, zawsze ten związek był raczej beztroskim, szybko żegnaliśmy każdy spór itd... ostatnio jednak przeprowadziliśmy się do innego kraju gdzie mamy tylko siebie. Nie okazujemy sobie już czułości, ja się staram ale zawsze zostaje "zbywana" maksymalnie przytuleniem.... Chyba zaczęło się od tego, że zdalam sobie sprawe ze nie chce miec dzieci, on bardzo chce. Oczywiście problem leży po mojej stronie, dlatego chciałabym to zakończyć, żeby mógł sobie znaleźc inną, lepszą dziewczynę ale nie potrafie. Powiedziałam mu już co myślę na ten temat ale on mówi że nie pozwoli mi na zerwanie... Jak mam to zrobić? Bardzo go kocham i chce dla niego jak najlepiej, żeby czuł się wartościowym i spełnionym mężczyzną. Wiem że przy mnie mu to nie wyjdzie. Kupić mu bilet do Polski czy co?

Gość gość
Bardzo zdawkowo piszesz. Może sama sobie kup bilet do Polski? Dlaczego faceta wysyłasz do Polski? Masz kolorowego chètnego na oku?

Gość gość
Nie chodzi o nikogo trzeciego. O kolorowego-oj nie, niestety nie jestem otwarta na takie znajomosci i mowcie co chcecie, wyzywajcie od zasciankow i rasistow - ale stanowczo mowie nie Zapomnialan dodac dlaczego bilet jemu a nie sobie-chlopakowi tu sie nie podoba, teskni za rodzina i przyjaciolmi. Chcial zarabiac na nasz dom ale ostatnio powiedzial ze juz nie chce na to zbierac, a ja mam wyznaczony cel, na ktory w rok uda mi sie uzbierac, w Polsce niestety nie dalabym rady.

Gość gość
cel uświęca środki ?