Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam corke i chcialabym druga corke

Polecane posty

Gość gość

Wiem że to dziwne ale wolałabym druga dziewczynkę. Mają lepszy kontakt z matka niż chłopaki i są bardziej pomocne w życiu niż chłopaki.

Gość gość
po co ci same dziurawce ?

Gość gość
Znowu temat zeby pyskówka byla. Prowo bo to już z tysiąc razy bylo

Gość gość
ale jak mamy ci w tym pomóc? może na msze daj?

Gość gość
a ja mam syna i chciałbym drugiego.... to może jakby co się wymienimy? obie będziemy zadowolone :)

Gość gość
Ja bym też wolała drugiego syna, chłopcy mają łatwiej w życiu, a na dziewczynkę tyle niebezpieczeństw teraz czyha...

Gość gość
to adoptuj, bedziesz mieć pewność.

Gość gość
Autorko ja mam synka i jest cudownym, kochanym dzieckiem, mamy super kontakt. Na dopiero co prawda 3 lata, ale nad relacją z dzieckiem trzeba pracować cały czas - bez względu na to czy to syn czy córka. A dużo rodziców w pewnym momencie chłopca "olewa" bo przecież synek sobie poradzi, chłopaki nie płaczą i tym podobne stereotypy..

Gość gość
Ja mam dwie córki, mój mąż bardzo tak chciał i się udało, ja zawsze chciałam mieć synów, ale teraz się cieszę, że są to córy☺

Gość gość
A ja mam chlopca a teraz bedzie dziewczynka. Zmojego dosw. - chlopak za baba i tak pojdzie a dziewczyna zawsze przy rodzicach zostanie.

Gość gość
Pewnie, kazda matka by chciala miec corki. Niestety, nie idzie wybierac. Splodzisz z m syna to pokochasz jak swoje.

Gość gość
Mam córkę i syna z różnicą 3 lata. Córka była wymarzona i nie muszę nikomu mówić jakie szczęście kiedy okazało się że wymarzone dziecko jest dziewczynką. Od początku byłam oczarowana swoją córką więc poniekąd było dla mnie jasnym że chciałabym siostrę dla pierwszej ale w naszym życiu pojawił się syn . Synek ma 20 miesięcy i jest uwielbiany przez naszą starszą córkę i przez nas. Kocham swoje dzieci tak bardzo że patrząc na nie nie widzę płci. W córcę widzę podobiznę męża a w synu wypisz wymaluj moją mamę, widzę moją rodzinę, nasze geny . Nie ma u mnie podziału na dziewczynkę i chłopca choć kiedy długo przebywam z synek to tęsknię by córka przyszła już z przedszkola a kiedy z małą jestem przez długi czas to myślę że synek mógłby już wstać z popołudniowej drzemki i do nas dołączyć :). Uzupełniamy się pięknie.

Gość gość
To idiotyczne takie pragnienie. Ważne jest by dziecko było ZDROWE! Do tego by liczyć się z mężem ja mam męża zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody.Nie jestem zacofana i tępa by wstydzić się męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! !Takie podejście to ublizamy mężowi i nie dziwmy się że zdradza! !!