Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nauczyć mamę pukania do pokoju?

Polecane posty

Gość gość

Powiem szczerze,że dostaję już białej gorączki. Dzień w dzień to samo, gdy ja wchodzę do pokoju jej i jej faceta-pukam,bo okazuję im szacunek, natomiast ona wbija do pokoju hulaj dusza piekła ni ma... Prosiłam ją wiele razy, na co kompletnie nie reaguje,lub dochodzi do wniosku,że ona nie jest tego nauczona. Fakt,mam 16 lat,ale mimo wszystko domagam się szacunku,bo chyba pukanie to nie jest coś trudnego zwłaszcza dla kobiety z wyższym wykształceniem.Wciąż traktuje mnie jak 8 letniego smarka który nie ma prawa się odezwać. Pomóżcie...

Gość gość
Rób jak ja robiłam - wydzieraj się. Albo zastawiaj czymś drzwi. Albo zamek załóż.

Gość gość
niestety ale 16latek to nadal mały smark jak ci to wadzi poczekaj 2latka i won z chałupy

ja jak mieszkalam z mama to ja nauzyla, tez wchodzilam do niej bez pukania, wiem ze brak szacunku ale to ja nauczylo

Gość gość
Przepraszam Cię buraczany gościu,ale z takim stylem wypowiedzi możesz iść poganiać krowy na swoim polu lub pozamiatać swoją "chałupę". A co do Pani która odpowiedziała pierwsza- niestety ale mimo wszystko wciąż nie ignoruje nawet gdy krzyczę lub proszę.

Gość gość
W swoim mieszkaniu ma pukać do swojego pokoju?! Do nauki szczylu.

Gość gość
Wparuj jej do pokoju jak wyczaisz ze bzyka sie ze swoim facetem z tekstem oj sorki zapomniałam zapukac:>

Gość gość
gość dziś x uświadom sobie że nadal jesteś bachorem a warszawie pól nie ma no ale krowy się znajdą :D

Gość gość
Weź wieśniaku idź wylewaj swoje pomyje na swoich znajomych...a nie..chyba raczej ich nie masz. ;) Poważnie zjeżdżaj, oczekuję odpowiedzi od kogoś mądrzejszego niż ty. ;)

Gość Turkuć
Zrób zawieszkę na klamkę z napisem: "Pokój dziewic. Jak pukać, to tylko palcem."

Gość gość
Turkuć- hhahhaaha genialne XD