Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z chłopakiem z którym spotykam się od 5 miesięcy. Na początku związku było niesamowicie, bardzo się starał praktycznie każdy dzień spędzialismy razem, w późniejszym etapie związku również nocowaliśmy u siebie. Teraz wszystko się skomplikowało, nie chce już tak często się widywać, zaczął o siebie bardziej dbać niż dotychczas. Pewnego wieczoru postanowiłam przejrzeć Jego telefon ponieważ nie dawało mi coś spokoju i słusznie bo oczywiscie okazało się, że On pisze wiadomości typu "Kocham Cię" również z innym dziewczynami kiedy z Nim to skonfrontowałam, powiedział mi, że to tylko żarty. Następnego dnia miał już na wszystko hasło w telefonie nawet na galerie zdjęć, tłumacząc to tym, że to w razie kradzieży telefonu. On cały czas zapewnia, że tylko mnie kocha i tylko ze mną chce być. Co mam w tej sytuacji zrobić?

Gość gość
Dalej dawaj mu d**y!

Gość gość
zaliczył i cie się znudziłaś ktoś ci kazał tak oddawać się szybko seksualnie

Gość gość
ktoś ci kazał uprawiać seks przedmałżeński i z nieprawiczkiem ? zaliczył i się znudziłaś czy to trudno do zrozumienia

Gość gość
A czy ja napisałam, że uprawiałam z Nim seks? Owszem nocowałam u Niego, ale do seksu nie doszlo ponieważ On jak i ja uważamy, że to za wcześnie. Kiedy zostawałam u Niego na noc to spałam u Niego w pokoju a On na sofie

Gość gość
No to tym bardziej nic dziwnego że stracił tobą zainteresowanie, 5 miesięcy i zero seksu... maskara :P