Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z Was bzyknelaby się z Testim?

Polecane posty

Gość gość

Nie gadajcie, chłopak jest apetyczny.

Gość gość
A kto to?

Gość gość
kto to?

Gość gość
testo jako jedyny na tym forum broni polski, te piertolone emigrole pluja na nią ku/rwa sk/urwysyny niedojechane

Gość gość
Buehehehe taaaa on broni polski :D nigdzie nie spotkalem gorszego antypolskiego skur/wysynskuego pedala, ktos widzial go nieraz jak caluje sie ze swoim chlopakiem :o sram na ten odrazajacy brzydki gejowski ryj :o

Gość gość
gość dziś -->biedactwo spac nie mogło i o 4 rano napisało posta bo do pracy w uk na 6 buhhehehheeeeeee :D

Gość gość
Pudlo, jak zwykle zreszta :D wczoraj skonczyl mi sie shift, 4 dni wolnego mam bo robie tylko 3 w tygodniu :D a pisalem siedzac na kiblu i srajac ci do ryja :D

Gość gość
Buahahaaaaa taaa shift to ty masz 24h :D debilu :D wys/rac sie nie umiesz za dnia to w nocy robisz jak ci kumpel z pokoiku zezwoli :D buheeeeeeeeee:D

Gość gość
Bueheheeee gejuch powyzej mysli ze kazdy z chlopakiem mieszka na pokoiku tak jak on :D ja wynajmuje mieszkanko i mieszkam z dziewczyna. Pokoik to kilka lat temu wynajmowalem u znajomych, jak bylem tu sam swiniaku

Gość gość
Dziewczyna, chyba taka dmuchana z lateksu:D buhahaaa bajkopisarz:D

Gość gość
Zapomnialem dodac ze mieszkalem w nim sam oczywiscie, bueheheh niezlym gejuchem trzeba byc zeby z kolega mieszkac w pokoiku :D

Gość gość
Buehehehe co przypalowy chlopiec :D

Gość gość
Dokładnie, co za przypałowy chłopiec gnijący uk z plastikową dmuchaną dziewczyną :D:D

Gość gość
Nono kolesiowi ktory nigdy nie mial dziewczyny i oglasza w necie pokoiki za darmo w zamian za seks, ciezko jest mu uwierzyc ze ktos ma kobiete i to za darmo, nie bingolu prawiczku? :D BUEHEHEHEHHEEEE

Gość gość
Gej wkleja swoje linki albo swojego idola :D musze przyznac ze jak tego linka obejrzalem to rece mi opadly. Ze takie cos istnieje jak to gowno testogehoviron. Mial na pewno ciezkie dziecinstwo i jestem pewny ze to prawik... nikt normalny nie zachowuje sie jak to s****wo :o zaluje ze kliknalem w ten link, to chyba najgorsze co w zyciu zrobilem. Nawet gorsze od 2 girls 1 cup :o

Gość gość
Kolejny przepiekny wieczor z ukochana. Siedzimy sobie na dachu apartamentowca i pijemy piwko. Zarabiamy w sumie okolo 4000f a na wynajem idzie 700f :D hehehe :D kocham Cie moje kochane UK :)

Gość gość
Buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha srac na uka.

Gość gość
Dobrze. Im wiecej polaczkow sra na uka tym lepiej. Tym bardziej ja kocham i tym wiekszy usmiech mam na ryju idac ulica :D kocham cie UK. W zasranym PLu mysleliby ze mam naj/ebane jakby mnie zobaczyli takiego szczesliwego na ulicy, je/bane szmaty, kiedy ktos w koncu zrobi z wami w 100% porzadek, eh dlaczegi hitlerowi sie nie udalo, wy falszywe gowna :(

Gość gość
Co za emigracyjny przyglup. Kocham Cię Polsko, między innymi dlatego, że pogonilas do uka takich debili jak ten powyżej.

Gość gość
Pogonila swoja nijakoscia i beznadzieja...

Gość gość
700f za apartamentowiec na dachu :D chyba w pcimie dolnym :D buhheeeee

Gość gość
Bueheheh co za przyglup :D

Gość gość
Dokładnie, przygłup z uk mysli ze ktos w polsce uwierzy ze w uk apartament na dachu kosztuje 700f :D :D bezzebny bajkopisarz na pokoiku z dmuchaną lalą i klejącym sie od brudu laptopem HEHEHEEEEEE :D :D

Gość gość
To bylo o bingolu :D poje/bie, wynajmuje mieszkanko w, mozna powiedziec, nowoczesnym bloku. Na dachu tego bloku jest takie miejsce gdzie kazdy z mieszkancow moze przyjsc. Tyle. A czy wierzysz w to to mam gdzies przyglupie bezzebny. :D boli cie jak skur/wysyn nedzna szmato ze ktos ma dziewczyne i nie musi jej placic :D ty musisz ogloszonka pisac, na ktore i tak nikt nie odpowiada a nawet gdyby to spier/doli jak cie bezzebny brzydalu zobaczy

Gość gość
Zostalem zdemaskowany :(

Gość gość
gość dziś Zostalem zdemaskowany smutas.gif x wreszcie sie przyznałes je/bany emigrolu