Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykam sie z prawiczkiem i boje sie ze on nie doceni mojego ciala

Polecane posty

Gość gość

W porownaniu z innymii kobietami mam bardzo ladne cialo. Idealne wrecz. Cześć przez geny a część przez to ze duzo cwicze. Mam praktycznie wymiary 90-60-90. Zero celulitu itp. Spotykam sie z prawiczkirm. On nigdy nie widzial nago kobiety na zywo. Boje sie ze on nie doceni tego co ma. Facet ktory przedemna mialby jakas dziewczynę na pewno by docenil moj wyglad i byl zaskoczony. Czy slusznie sie obawiam?

Gość Gotik
Wyślij mi fotkę sylwetki nago, to ocenię: gothic_creature(małpa)wp.pl

Gość gość
to spotykaj sie z *****czem on doceni :)

Gość gość
Nic nie bede wysylac. Pytam powaznie. Uwazam ze facet ktory nie bedzie mial porownania nie doceni az tak tego jak wygladam.

Gość gość
Pytam tylko czy moje obawy sa sluszne?

Gość gość
dlaczego tak myślisz

Gość gość
Mysle tak dlatego ze on nigdy nie widzial nagiej dziewczyny. Pomysli ze kazda tak wyglada. Mam takie obawy bo moj wczesniejszy chlopak byl prawiczkiem. Rozstalismy sie, jest z inna i kiedys jak sie upil powiedzial mi ze nie wiedzial ze kobiety maja takie brzydkie ciala itp. To samo moze byc teraz z nowym facetem

Gość gość
Jesteś po prostu głupia i próżna i dlatego faceci cię zostawiają, myślisz że facet zostaje przy kobiecie dla jej ciała? jeśli tak właśnie myślisz to jesteś w błędzie!

Gość gość
Nie mysle ze facet zostaje z kobieta dla jej ciala. Faceci mnie nie zostawiaja. Bylam w jednym zwiazku w ktorym przestalismy sie rozumiec

Gość gość
nie widział nigdy kobiety w stroju kąpielowym? To ze jest prawiczkiem nie znaczy że nie widział kobiecego ciała. Może nie widział sutków i stref intymnych ale bez przesady

Gość gość
Pewnie nie doceni. Zastanow sie nad ta znajomoscia bo rezultat moze byc tragiczny. Wiem co mowie.

Gość gość
każdego dnia widzi setki idealnych kobiecych ciał na billboardach, w reklamach, w internecie. Ciał, którym nigdy nie dorównasz, bo nie jesteś poprawiona photoshopem itd. Więc może być wręcz tobą rozczarowany ;]

Gość gość
czyli widzi to co każdy facet codziennie

Gość gość
skoro jestes taka idealna to czego sie wstydzisz

Witaj :) Ja postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie ze swojej perspektywy. Ja także nie spałem jeszcze z kobietą i nie widziałem żadnej nago na własne oczy (mam tu na myśli całkowicie nago). Myśle jednak że mimo to potrafiłbym docenić ciało ładnej dziewczyny (gdybym taką miał) i starałbym się jej pokazać, że również pod tym względem jest tą wyjątkową. Tym bardziej, że ja niestety jestem wzrokowcem - niestety w takim sensie, że również przykładam uwagę do wyglądu kobiety, choć i tak dla mnie priorytetem jest pod tym względem twarz niż wielkość biustu ;P Wiesz wydaje mi się, że Ty troszkę chcesz tego aby facet z którym się zwiążesz dawał Ci co jakiś czas do zrozumienia, że Twoje ciało jest ponad przeciętne :) To czy tak będzie w przypadku obecnego chłopaka trudno jest ocenić - tutaj fakt czy on jest prawiczkiem czy też nie nic nie zmieni, po prostu zależy to tylko i wyłącznie od tego czy ten chłopak potrafi zwracać uwagę na takie aspekty i czy ma w naturze komplementowanie kogoś. Może być po prostu tak, że dla niego kwestia wyglądu jest mało istotna i nie będzie się za bardzo przejmował tym czy wyglądasz tak a nie inaczej. Może być też tak że będzie świadom wdzięku Twojego ciała ale po prostu nie powie Ci o tym. Jeśli jeszcze u Ciebie razem z wyglądem w parze idzie również intelekt to można wtedy tylko zazdrościć temu chłopakowi ;) Powodzenia w związku, oby okazał się on dobrą "partią" ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Moj poprzedni facet tez widzial kobiety na bilbordach itp a jednak zorientowal sie jakie mam fajne cialo dopiero jak byl z innymi kobietami pozniej.

Gość gość
a mój mnie bzyka codziennie a ciało mam zwykłe

Gość gość
Poprzedni cie zostawił bo zobaczył z jaką idiotką ma do czynienia.Żadne ciało nie zatrzyma faceta jak charakter do dupy a ty widać zapatrzona w siebie paniusia

Gość gość
Loo panie co za lala... Szkoda ze plastik nie przewodzi pradu... A co ma doceniac? Twoje cialo? Masz jakie masz druga polowka ma sie podobac a nie zeby docenial uklony robil przed toba moze jeszcze cie ma w raamke oprawic? Szkoda ze uroda nie idzie w parze z rozumem. A pozatym prawdziwy facet to nie pies na kosci sie nie rzuca.

Gość gość
Jesteś strasznie próżną kobietą. Ciało się nie liczy, ważne jest co masz w głowie i sercu, ale Ty chyba nie masz nic. Nie rozumiem takiego zachwytu swoim seksownym ciałem, każde ciało jest inne, i nie jest idealne, bo dla kogoś "ideałem" może być kobieta przy kości z piersiami rozmiaru F, dla kogoś innego ta z małymi piersiami, więc i Ty nie jesteś idealna dla wszystkich. Prawiczek widział zapewne nie raz nagie kobiety w Internecie, filmach, a tam to są same takie "ideały" jak Ty, więc pewnie się nie zdziwi widząc Ciebie, ale szkoda że nie będzie miał szansy docenić wnętrze przy jakiejś innej kobiecie, która już Twoim zdaniem idealna by nie była, bo byłaby a to za gruba, bez piersi, z motylkiem, łysa, bez zębów, czy coś. Ech.

Gość gość
czym sobie prawiczek zasłużył że taka dziewczyna na niego leci? też tak chce!!

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Ideałem jet to, co się komu podoba. Nie zdziw się Autorko, jak faceci będą w Tobie widzieć tylko ciało, nie człowieka, nie kobietę, ale tylko ciało, do którego przywiązujesz tak dużą wagę.

Gość gość
Prawiczek po 30 to tragedia