Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma racje, ja czy tesciowa?

Polecane posty

Gość gość

Tesciowa wczoraj zarzucila mi ze katuje i mecze dziecko!! A dlaczego? Mala ma 10 miesiecy i potrafi pokazac gdzie ktos/zabawka ma oczko, nosek. Zapytana gdzie jest pralka, buciki, mis, i kilka innych rzeczy odwraca glowe w ich strone lub raczkuje do nich. Chyba rozumie kiedy mowie do niej NIE WOLNO- bo wycofuje sie. A tesciowa na mnie naskoczyla ze mecze dziecko takimi naukami, ze kiedys SAMA SIE NAUCZY itd. Zrobila ze mnie wyrodna matke przez cala rodzina. A ja poprostu poswiecam corce duzo czasu, ucze ja przez zabawe. A to ze zapamiwtala ze lew to lew, ze mis to mis itd to przez to ze czesto nazywam te rzeczy powoli i wyraznie. Czy ja robie cos zlego, czy tesciowa ma racje?

Gość gość
Matką jesteś ty i rację masz TY. Kiedyś nie przejmowano się tak dziećmi, matka coś tam robiła, dziecko samo się bawiło, raczkowało, pełzało itd. Matki miały po kilkokro dzieci, i starsze wychowywały młodsze. Teraz wszedł zwyczaj, ze rodzice więcej czasu z dziećmi spedzaja, bawią się z nimi, czytają i "pobudzaja ich rozwój". Może to i lepiej, choć na pewno kosztem czasu wolnego rodziców:) Teściowa pewnie zyje jeszcze w tamtej epoce.

Gość gość
A 10 miesięczny geniusz nie mówi przypadkiem pełnymi zdaniami i to w 3 językach przynajmniej co? Masz bujną wyobraźnię autorko

Gość gość
nie widzę nic nadzwyczajnego w tym ze dziecko w wieku 10 m-cy wie gdzie miś ma oczko :) nie przejmuj się tesciową.... ale zachowaj umiar...wydaje mi sie ze nie piszesz tu prawdy całej... pewnie non stop gadasz, pokaż, gdzie jest.....i teściowa zwyczajnie ci zwróciła uwagę...czasem zboku widac o wiele więcej.

Gość gość
. A ja poprostu poswiecam corce duzo czasu, ucze ja przez zabawe. x ale po co tak małe dziecko uczyć? ona sama to załapie, bez twojego tłamszenia.

Gość gość
teściowa ma rację daj spokój temu dziecku , geniusza chcesz mieć ? pewnie literek też już ją uczysz?

Gość gość
ty masz racje,a tesciowa niech nie wsadza nosa w nie swoje sprawy,swoje dzieci juz wychowala to wara od twojego

Gość gość
O znowu jak to dzisiaj ktoś już trafnie określił, pojawiła się" panna co płynie pod prąd w oczywistych sprawach" i zaczyna odwracać kota ogonem, ty na prawdę nei masz co robić w życiu tylko bzdecić na kafe?Moz eczas poszukac jakiegoś innego hobby, moze czegoś sensownego?Z pisania bredni na kafe nic nie wynika. Nie zwracajcie uwagi na tą psycholką, rozwala akżdy temat na kafe.