Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem beznadziejna. Moje zycie to dno.

Polecane posty

Gość gość

Jedyne co mi w zyciu wyszlo to malzenstwo. Jestem bez pracy na wychowawczym po ktorym ne mam gdzie wracac, mlodsze dziecko nie dostalo sie do przedszkola, ze starszym soe nie dogaduje i ma mnie w doopie, przytylam 2kg i do tego wszyscy wkolo kaza mi sie tlumaczyc ze swoich decyzji i swojego zycia jakbym miala jie 32 a 15 lat. Nie chce mi sie dzisiaj zyc :(

Gość gość
Oj najgorsze to te DWA kilo :-o

Gość gość
Odchowaj dzieci i zrob to co ja, spakuj jedna walizke i zostaw to wszystko. Zycie rodzinne to katorka, wiezienie dla kobiety...

Gość gość
Masz dobre małżeństwo, to dużo, wiele osób nie ma nawet tyle. Wiem, że z praca jest ciężko, ale może uda ci się coś znaleźć. Dzieci, no cóż, to harówka jak w kamieniołomie, często bez zapłaty. Nawet jeżeli się z dzieckiem nie dogadujesz, to pewnie je i tak kochasz i nie jest tak źle. 2 kg można zrzucić szybko i bezboleśnie, pomyśl o tych, które maja do zrzucenia 20 kg. Masz rodzinę, jesteś zdrowa, więc głowa do góry i do przodu. A gorsze dni zdarzają się każdemu.

Gość gość
Laska, ogarnij się. Zacznij cieszyć się tym, co masz.

Gość gość
widać że nie masz w życiu prawdziwych problemów.... a czemu sie ze starszym dzieckiem nie dogadujesz? ile ma lat? z tym to chyba da sie coś zrobić.