Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIe uklada mi sie w zwiazkach faceci mnie olewają

Polecane posty

Gość gość
Ale przewaznie chodzi im tylko o jedno, albo po jakims czasie maja mnie gdzies, przez to sie czuje do niczego i ze mnie nikt juz nie pokocha.... x x no, ale czy ty jesteś w stanie kogos pokochać :)

Gość gość
12:43- Właśnie jestem i przez to teraz cierpię np...

Gość gość
Co za sztuka wykazać trochę inicjatywy i samej zagadać chłopaka, który wpadnie ci w oko? Ale pewnie kolejna księżniczka, której korona z głowy spadnie.

Gość Andrzej Sexi Bą
czy możecie mi poradzić czym okładać poparzenia po pokrzywach? Bo wpadłem gołą pupą w pokrzywy i trasznie swędzi i piecze 😭

Gość gość
ja zagadywałam i sami s********.ali przede mna chodnikami :( oparzenia smietaną

Gość gość
mam tak samo i juz wlasciwie odechcialo mi sie probowac tych zwiazkow, to chyba nie dla mnie, zreszta moze nie kazdy jest do tego przeznaczony, moze jestem zbyt dziwna, pojecia nie mam. Ja mam taki problem, ze nie patrze u faceta na to, zeby za mna bardzo latal, slodzil, zeby szybko mial seks za latwe oczy, patrze na stalosc, czy jest staly w uczuciach i nagle mu nie przejdzie. Jak narazie 2 bylo niestalych. Nie testuje nikogo, po prostu jestem soba, tak juz mam, ze ciezko mi zaufac :( czuje sie samotna, ale przynajmniej nie trace do siebie szacunku ze ktos mnie wykorzystal, ze ulokowalam uczucia w jakims beznadziejnym facecie, ktory ma mnie w nosie

Gość gość
*ladne oczy xd

Gość gość
u, to ja niestety musze testowac, inaczej juz nie umiem. milion pięćset potencjalnych testów

Gość gość
faceci to tak maja, ze wyzywaja cie od ksiezniczek jak im nie ufasz, ale potrafia uganiac sie za 3 naraz

Gość gość
za 3ma to jeszcze "przyzwoici", teraz to przeważnie 5-10 do urabiania. takie czasy, takie internety

Gość gość
autorko ile masz lat i ile maja lat ci faceci z ktorymi probujesz? tak z ciekawosci