Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajęłam mieszkanie po brudasach z kotami. Ale smród!

Polecane posty

Gość gość

Jak byłam oglądać to chyba wypryskali odświeżaczami, bo nic nie czułam. Teraz, gdy dostałam klucze i weszłam do mieszkania to fetor jest nie do zniesienia. Wszędzie śmierdzą kocie szczyle. Wietrzę już drugi dzień i smród jest dalej, jak tylko zamknę okno. Da radę jakoś to usunąć? Normalnie wysiedzieć w mieszkaniu nie idzie. Całe szczęście, że to wynajęte, a nie kupione. Najwyżej poszukam czegoś innego.

Gość gość
ile placisz w sumie za wynajem ze wszystkim?

Gość gość
woda z octem wszsytko tym wyczyścić

Gość gość
Płacę wynajęcie + czynsz za mieszkanie 1100 z groszami i do tego jeszcze woda i prąd zgodnie z licznikami. Podłogi mogę octem wyczyścić, ale kanapy i meble to chyba problem będzie, bo jak mi się ten smród octu zmiesza ze smrodem kocich szczyli, to dopiero będzie jazda.

Gość gość
środek Perfect Freshness Zwierzęta - to z pewnością pomoże, trwale usuwa brzydki zapach kociego moczu, nie wiem z jakiego miasta jesteś bo można kupić to w przychodni weterynaryjnej w Warszawie, ale też widziałam na olx. Przydałby się też detektor plam po moczu, wtedy widać, w którym miejscu było zasikane.

Gość gość
: poszukac i urwac galazki swierku lub innego drzewka iglastego i zapalic w foremce na ciasto w danym pokoju gdzie jest niemily odor,bardzo dobry sposob --uwierz bedzie dobrze.

Gość gość
hahahahahah dobre :D

Gość jacek88
ja zauważyłem że najlepiej zapach moczu kota zabija o dziwo odświeżacz do samochodu, konkretniej perfumy noble plus natural fresh, musisz mniej więcej zlokalizować źródło zapachu, psiknąć w tamtym kierunku parę razy i gotowe :)

Gość gość
koty raczej nie sikały na kanapy - jak coś śmierdzi to w jednym miejscu. I możliwe, że wtedy naprawdę nie śmierdziało. Mogły zesikać się gdzieś ze stresu przed przeprowadzką

Gość gość
Ach, biedne kotki. Zły człowiek się przeprowadzał, jak śmiał. Moja kocica miała bezstresowe wychowanie, całe życie w jednym miejscu, a jak chciała zrobić na złość to wlazła mi do łóżka i nalała, albo zostawiła kloca w jakiejś szufladzie w prezencie, czasem w szafie. Nigdy mi nawet do głowy nie przyszło, żeby się jej pozbyć, wiele lat smrodu i sprzątania mieliśmy. Kot był zdrowy, ale złośliwa świnia. Nie zawsze winny człowiek. Opamiętajcie się kociary ☺

Gość gość
Usmialm sie. I chyba nie fundne Se kota