Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmiłosna

20 lat nigdy nie miała faceta

Polecane posty

Gość bezmiłosna

Mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka, ba nawet nigdy się nie całowałam, nigdy nie byłam zakochana, nigdy nie miałam motyli w brzuchu. Nigdy mnie nawet żaden chłopka nie trzymał za rękę, nigdy się do żadnego nie przytulałam. Czy to jest normalne?

Gość gość
Tak. Ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny i się nie całowałem. Ale motylki miałem kiedyś w brzuszku jako nastolatek, bo byłem zauroczony, więc wiem jakie to uczucie jest.

Gość gość
Trudno zostaniesz samotną starą panną.

Gość Turkuć
Jeżeli dobrze się z tym czujesz to jest ok.

Gość bezmiłosna
właśnie źle się z tym czuję, marzy mi się jakiś flirt, długi i namiętny pocałunek i seks...

Gość gość
I na marzeniach sie skonczy bo jestes stara i gruba i brzydka ty chcesz zeby ktos calowal studnie? Oz 200 kg czystej sloniny wpierw schudnij...potem marz

Gość bezmiłosna
Jestem szczuplutka ważę 60 kg mam 175 cm wzrostu :) Także sory ale nadwagi mi nie zarzucisz!!

Gość LL
@bezmiłosna: jesteś zupełnie normalna, to nie zależy od wieku, a od potrzeby psychicznej. Niektórym samotność przeszkadza w wieku 17 lat, niektórym po 30. Ja też nie mam się czym "pochwalić": dwie znajomości-kiszki, które trudno nawet nazwać chodzeniem, jeden trochę poważniejszy związek, z którego w sumie nic nie wyszło. Nie jestem specjalnie kochliwy, ale też chciałbym jakiejś znajomości na poważnie i na dłużej. Temat jest świeży, więc może niedługo tu zajrzysz. Jeśli jesteś zainteresowana, odpowiedz, chętnie z Tobą popiszę. Mam 26 lat.

Gość bezmiłosna
LL faj kontakt do siebie ;)

Gość LL
jlewanczuk@gmail.com racja, lepiej popisać prywatnie niż na forum

E tam ja mam 25 lat i nie miałem dziewczyny i jakoś się specjalnie nie zanosi :)

Gość gość
20 lat to jestes mlodziutka, masz jeszcze czas, chociaz nie bedziesz zepsuta jak poznasz tego jedynego