Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie prosze nie wiem co robic ciaza??!

Polecane posty

Gość gość

pisałam już w innym poście ale wszystko pochrzaniłam wiec napisze jeszcze raz jestem w ciązy ostatni okres 18.03 jedyny stosunek 06.04 wiec tylko wtedy mogłam zajsc dwa razy robione usg nic nie widać nigdzie, beta robiona co 48 godzin najpierw 600, 1240,2400,4045,6380, były lekkie jasnoczerwone plamienia i klucie w lewym boku, następne usg poniedziałek i polozna powiedziała ze jak nic nie zobaczą będą farmakologicznie pozbywać się ciąży,nie wiem co myslec czy to możliwe żeby jeszczenic nie było widać? zgadzać się na zastrzyk? czekac? czy tomoze być pozamaciczna?

Gość gość
idz do innego ginekologa

Gość gość
Jak nie widać to może ciąża pozamaciczba. To bardzo niebezpieczne lepiej słuchaj lekarza . Albo skonsultuj z innym. Wg pecherzyk powinien być widoczny

Gość gość
skonsultuj to z innym lekarzem

Gość gość
mieszkam w UK tu nie tak łatwo o konsultacje z innym lekarzem bo inny widzi w systemie ze ktoś się już mna zajmuje i kicha

Gość gość
To js bym posluchala lekarza. Możesz też poszukać polskiego ginekologa. A jak nie pozostaje ci współpraca z położną niestety

Gość gość
A wizyta prywatnie u gin?

Gość gość
to mała miejscowości szczerze mówiąc nie znalazłam innego ginekologa nawet prywatniechyba ze daleko i pewnie pojade ale chciałam się zapytać może ktoras miała podobne doświadczenia beta przyrasta według stosunku ciaza 4 tygodniowa sama nie wiem...

Gość gość
Są dwie możliwości - ciąża lub ciąża pozamaciczna, bez badań nie da się tego ocenić. Jak masz możliwość to udaj się do innego lekarza, jeżeli nie- to cierpliwie czekaj do pon. Powodzenia

Gość gość
autorko i co sie okazalo? mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.