Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byle był przystojny, co nie tępe szmaty?

Polecane posty

Gość gość

a potem już jakoś będzie, uczynki na sumieniu i zasób intelektualny się nie liczą.

Gość gość
Właściwie to się nie zgadzam. Bo każdy ma inny gust .wiec tak naprawdę co znaczy przystojny skoro dla każdego innego znaczy to coś innego? Poza tym ja zauroczyłam się w facecie dopiero po tym jak go poznałam z chatakteru,wcześniej nie robił na mnie większego wrażenia a teraz dopiero uważam że z wyglądu też jest super

Gość gość
Tobie zasób intelektualny nie grozi, dla mnie ważne jest to - byleby nie był chamem jak autor

Gość gość
autor to cham i zakompleksiony prawik , taki to nigdy nie bedzie mial dziewczyny

Gość gość
facet, który nazywa kobiety tępymi szmatami, ma małe szanse na znalezienie zrozumienia wśród owych "tępych szmat". won, tępy fiucie 🖐️

Gość gość
Przestańcie pieprzyć bo bad boye, którzy najwięcej was zaliczają, bo mają 190 wzrostu, wyzywają was na potęgę o k*rew, idiotek, panienek, szmat etc. Kiedy skończycie kłamać, że kultura osobista ma dla was znaczenie? Wysoki, opalony, wytatuowany przystojniak może was nawet lać po ryju, a i tak dacie mu we wszystkich pozycjach, każda z was, oprócz staruch po 25 roku życia i mamuś z dzieckiem.

Gość gość
pieprznij się z całej siły głową w mur. proszę cię. tak, żeby krew się polała. i mózg wyciekł z czaszki. ok?

Gość gość
16:25 Jak dokładnie? Tak, jak bad boye was leją, a mimo to nadal ich kochacie i dajecie doopy, bo ich przystojny wygląd i testosteron wymazuje po jednym spojrzeniu wspomnienie o ostatnim chamstwie, jakie wam zrobili?

Gość gość
Ale ty autor inteligentny nie jesteś więc czemu się ciskasz, bozia nie dała urody ale rozumu stad te kompleksy.

Gość gość
16:28 nie doznałam nigdy takiego traktowania, więc nie wiem :) po prostu pier/dolnij się w łeb i przestań chrzanić, bo nie dość, żeś debil, to jeszcze kompleksy leczysz tutaj :O btw, jak tam dziewczyna ze studiów? za godzinkę wrzucam jej zdjęcia na spotted :)

Gość gość
niekoniecznie, dla mnie byle byl odpowiednio wyksztalcony aby miec dobra prace i moc utrzymac rodzine. od razu zaznaczam ze ja tez mam wyzsze wyksztalcenie w zawodzie medycznym i kupe kursow(szczepienia, ekg itd) ale to co na polskie realia moglabym zarobic to max 3tys na reke a moj maz moze wyciagnac w swoim zawodzie nawet 20tys. zawsze odtracalam slabo wyksztalconych, niewazne czy byli piekni czy brzydcy, wyglad w ogole mnie nie interesowal. raz poznalam sie z przystojnym blondaskiem ktory bardzo sie we mnie zakochal mimo iz sama uwazam siebie za brzydka a ja go splawilam bo byl po technikum poligraficznym. kolejny, tez bardzo przystojny byl tumanem po podstawowce ktory wyslowic sie nie umial. tez go olalam.

Gość gość
...Byle był przystojny, co nie tępe szmaty?... Byle nie był takim WSIÓREM jak ty :P