Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynaaa

Problem w związku

Polecane posty

Gość katarzynaaa

Mój facet nie dodał nigdy zdjęcia ze mną na portalu społecznościowym. Ja mam ich pełno. Lubie je wstawiać, zawsze myślałam, że to fajne, że każdy kto wejdzie na mój profil będzie wiedział , że jestem szczesliwie zakochana że mam taką ważną osobę w życiu, u niego na profilu nie ma mnie na żadnym zdjęciu. Najgorzej jak widzę u innych par jak chłopak wstawia zdjęcia dziewczyny i pisze "mój skarb". myślę ze każda dziewczyna by tak chciała :( a ja tak nie mam Nie chcę robić mu wyrzutów, bo bardzo go kocham, ale jestem pewna, że on się po prostu mnie wstydzi albo woli być wolny w internecie co robić :????

Gość gość
rozmawiałaś z nim na ten temat?

Gość gość
Hahaha

Gość gość
O masakra jakie problemy, mnie to zawsze śmieszą takie wstawki mój skarb och ach, moje kochanie, najdroższy bla bla bla :) Ja pierdziele. A czy on wstawia tam w ogóle jakieś zdjęcia czy tylko zajrzy pogada z kimś i ucieka nie czując potrzeby fotografowania swojej porannej kupy z kawą i wstawiania na fejsa?

Droga Kasiu, tu Bravo...czy Cię poyebao dokumentnie? Na chiński Hyu udostępniasz swoje życie w sieci, wiesz, że to zostaje na zawsze? A Twój facet bardzo mądry, że nie dodaje jakichś debilnych zdjęć pt. moja niunia, ja z niunią, dziś na obiad miałem...., sram....🖐️ :D