Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody wygląd

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i córkę 20 miesięcy. Wszyscy się pytają czy jestem jej siostra, lub mówią ze chyba urodziłam jak miałam 13 lat (córka jest wysoka wygląda na conajmniej 3) i ze teraz mam 16;/ wkurza mnie to ale tylko dlatego ze boje się ze np w szkole dzieci się będą śmiać ze np "jej mama jest dzieckiem" czy coś w tym stylu ludzie są różni a dzieci powtórza to co usłyszą. Czy ktoś też tak ma?

Gość gość
Zasadnicze pytanie: Ile masz wzrostu?

Gość gość
163 jestem niska i szczupła ale to tylko nastolatki mają prawo takie być?;| może to te wszystkie baby są zakompleksione.. Ja juz nie wiem.

Gość gość
To ile Twoja córka ma wzrostu? Czemu mówią, że wyglądasz jak jej siostra?

Gość gość
95cm. Ale ile by nie miała nawet jak by miała nie wiem 4 czy 5 lat to fakt by był jeden nie urodziłam jej mając 16 lat nawet 18... Nie wiem no taka mam urodę.. Mi to wisi na prawdę ale tak jak napisałam nie chce by córcia jakoś źle się z tym czuła.. Mam ściąć włosy? Malować się? Ubierać w szpilki itp, czy to na prawdę oznacza dorosłość? ;/

Moj syn ma 6 lat , urodzilam jak mialam 20 i tez baaardzo mlodo wygladam , bo jestem chuda i 160 wzrostu . Ale jeszcze nie spotkalam sie ze zlosliwymi komentarzami . Maly chodzi do przedszkola i jak na razie nie ma zadnych problemow . Pozniej tez mysle ze bedzie dobrze . Lepiej miec mloda mame niz starsza . Tak mi sie wydaje ;)

Slysze tylko ze mloda mama jestem i tyle i koniec tematu . Ciesz sie ze mlodo wygladasz , i staraj sie nie przejmowac tym co inni mysla o Tobie , tez sie krepuje czasami , ale damy rade !!!

Gość gość
Dzięki!

Gość Górolka
Mam ten sam problem. Urodzilam w wieku 21 pierwsze dziecko. Kiedys lezalam z synkiem gdy mial kilka lat w szpitalu, mielismy juz wychodzic do domu wiec podeszlam do pielęgniarki żeby wyciągnęła wenflon (syn został na sali) a ona do mnie "to daj rękę". Dodam ze to byl oddzial pediatryczny. Poczulam sie okropnie jak taka gowniara

Gość gość
Doskonale cie rozumiem. Wszystko jest fajnie jak się młodo wygląda i w ogóle ale kiedy się ma dziecko to już nie jest tak fajnie.. Mnie wczoraj pani na placu zabaw pytała czy to moja siostrzyczka..

Gość gość
Ale masz problemy ! Jak się urodziła moja wnuczka, to każdy "brał" mnie za matkę, mimo, ze miałam 46 lat.