Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałem przeżyć w swoim życiu prawdziwą miłość

Polecane posty

Gość gość

zakochać się z wzajemnością, patrzeć w piękne oczy mej ukochanej i przytulać.... Życie jedna brutalnie weryfikuje marzenia. Ciężka sytuacja materialna, niskie zarobki, wredni i dwulicowi ludzie dookoła, co chwilę nowe problemy, po...ebani politycy niszczący ten kraj i stado baranów głosujących na te same mordy, no i zimny klimat. Po co walczyć o miłość skoro i tak zostanę rzucony dla innego z byle powodu, dzisiejsza ,,miłość'' jest wyrażona w pieniądzach. Wartość człowieka zależy od kilku kolorowych g.wnianych papierków...

Gość gość
Jeszcze jedno - mam 29 lat i już jestem za stary na młodzieńczą miłość, tak staremu koniowi jak ja nie wypada przecież myśleć o romantycznych marzeniach bo ma swoje lata...

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
zawsze trzeba mieć marzenia, nawet najbardziej nierealne, bo bez nich życie byłoby nie do zniesienia

Gość gość
Młodzieńcza miłość. Stary co ty oglądasz? seriale dla nastolatków. Zobacz jak się zachowują dzisiejsi 19 - 20 latkowie. Banda niedorosłych popaprańców. Myślisz że im w głowach miłość? Seks to może i tak ale to z miłością ma mało wspólnego. Na miłość nigdy nie będziesz za stary. Ale też nie wyobrażaj sobie Bóg wie czego. Że będzie jak w książkach jak w serialach czy filmach. Tak mój drogi nie będzie. Bo tak nie ma na tym świecie to fikcja. Nie ma takiej czystej niesamowitej miłości. Jest się z kimś bo jest z nim nam dobrze, w miare dopasowani jesteśmy charakaterem i wyglądem. NIe rozpaczaj więc tylko poszukaj sobie dziewczyny a zrozumiesz że jesteś szczęsliwy i nie potrzeba ci jakieś niesamowitej miłości.

Gość gość
Proponuję nie opierać swojego światopoglądu na serialach.

Gość gość
Właśnie to staram się uświadomić autorowi żeby nie wierzył w to co jest w serialach.

Gość gość
Dlaczego uważacie, że swój pogląd opieram na jakichś romansidłach, telenowelach???? Tego typu badziewie nigdy mnie nie interesowało, po prostu tak sobie wyobrażam prawdziwą miłość, bo dotychczasowe związki to (delikatnie mówiąc) porażka.

Gość gość
Chłopie pogadaj z rodzicami, ze znajomymi. Myślisz że oni przeżyli prawdziwą miłość. Nie! W życiu jest tak, że jesteśmy z kimś bo jest nam dobrze ze sobą łącza nas emocje, pożadanie, i interesy oraz przywyczajenie i komfort. To są cechy które sprawią że z tym drugim będziesz szczęśliwy. A taka czysta prawdziwa miłość w której nic się nie liczy miłość Jak Romea i Julii to wiesz między bajki. Pożadanie i namiętność szybko mijają a zostaje rutyna dnia codziennego w której trzeba się odnaleść i być szczęśliwym

Gość gość
To dlaczego nie chcesz napisać, skąd jesteś? Internet to równie dobra forma poznawania ludzi, jak inne.

Gość gość
Właśnie że internet nie jest dobrym miejscem do poszukiwania partnera. Pełno jest oszustów na portalach randkowych. Wolałbym kobietę spotkać w realu, bo związki on-line są ryzykowne.

Gość gość
kiedyś facet też mówił mi takie farmazony jak ty tutaj piszesz (na początku znajomości), jakiej to on miłości nie pragnie, a potem wyszło szydło z worka, że zdrajca i oszust, wszyscy jesteście tacy sami

Gość gość
poproś Boga o to ! naprawdę!

Gość gość
Co Wy gadacie?;) Jeśli dla Was ważniejsza jest kasa to nie dziwię się, że macie takie poglądy. Ja chcę być z facetem, który będzie mnie kochał. Z resztą sobie poradzimy.