Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy38

Szukam dziewczyny 24 28

Polecane posty

Gość Jerzy38

do związku co zrobić jeżeli one nie chcą drugiej randki? jak którąś przekonać? Jestem przystojny, dość zamożny, dobry samochód i praca, ekstrawertyk.

Gość gość
widocznie za stary dla nich

Gość gość
Kobiety w tym wieku mają niesamowicie duże wymagania wobec mężczyzn atrakcyjny wygląd i pokaźny majątek to za mało by być w związku.

Gość gość
Czemu taki staruch szuka takiej mlodej? Ja mam 24 lata i wybralabym faceta maksymalnie do 28 lat nie starszego.

Gość Jerzy38
Nie wiem czy w tym wieku mają wymagania bo młodsze to nawet gadać nie chciały.. z tymi przynajmniej jakaś rozmowa jest. Czemu stary?

Gość gość
A jak trafi się jakaś zainteresowana/interesująca 30, to już odpada? Śmieszni jesteście, szukając takich młodych i najważniejsze, to wymagany wiek potencjalnej partnerki.

Gość gość
Ja mam 28, mi odpowiadalby twoj wiek, ale zalezy wszystko jaki masz charakter. Kasa to nie wszystko, za nia milosci nie kupisz. A to czy przystojny jestes to musialabym sama ocenic, moze sam sie tylko idealizujesz, a rzeczywistoc jest inna.

Gość gość
Skoro na pierwsza sie zgadzaja to moze sprawiasz dobre pierwsze wrazenie, a jesli do drugiej randki nie dochodzi to zapewne cos z toba nie tak, ze kazda cie skresla. Naucz sie samokrytycyzmu i poszukaj w sobie wad. Idealy nie maja problemu ze znalezieniem partnera.

Gość gość
Niektorym dwudziestokulkulatkom nie przeszkadza to że dziadzio dobija czterdziestki i chce randkować, ale wtedy starczy wiek musi rekompensować czymś sesnowny, z wyglądu musi być przynajmniej przeciętny (w skali wymagań młodej dziewczyny)