Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarty niedosyt

nowe zycie z młoda zgrabna kochanka ?

Polecane posty

Gość rozdarty niedosyt

wiadomo .... zona ma juz swoje lata (32) dwa porody za soba na szczascie przez cc to nie rozhuśtana jak kalosz. ale to nie to. ciało ma pare defektów. piersi nie sa takie jedrne, rozstepy i wiecznie zmeczona .... . zastanawiam sie nad rozstaniem. zeby chociaz braki w wygladzie nadrabiała sexem . anal, deepthroat, otwartość na propozycje i eksperymenty.

Gość gość
zdechnij prozny dzieciorobie

Gość rozdarty niedosyt
nie zostawie rodziny z niczym, zgodził bym sie zostawic jej mieszkanie 60m2 w bloku nie zadłuzone, bez kredytów. moja własnosc z przed slubu. dodatkowo zgodził bym sie na 5 tysiaków alimentow co miesiac na dzieciaki. w zamian chciałbym bezproblemowego rozwodu, bez utrudniania itd. za porozumienim stron czy cos. dzieciorobie hmmmm od dawna mysle o wazekotomi.

Gość gość
dlatego zawsze bede sama. o rzygam.

Gość gość
faceci nie maja równo pod sufitem, a Ty autorze lubisz anal w Twoja stronę?? i głebokie gardlo np wibratorem w Twoje gardlo??

Gość rozdarty niedosyt
jaka przyjemnosc moze sprawiac ładowanie plastikowego dildo w o***t czy gardło faceta ... zaden. co innego jak zywa ciepła pałka wchodzi w ciasna szparke, albo wpada po same wory w buzke ehhh mega odlot.... . a dzis swiat jest piekny, żadzi kasa ktorej mi nie brakuje a ktora chetnie sie podziele z najas uboga nastolatka w zamian a spełnianie marzen ero... . nic na siłe. prosty układ bez miłosci dzieci i ciąż.

Gość gość
19;31 brawo, dobry wpis. nigdy nie pomyslalam o glebokim gardle wibratorem w str. faceta :)

Gość gość
musisz wiedziec autorze, ze , dla kobiety choc nie kazdej , to tez zerowa przyjemnośc, choc pałka ciepła :D

Gość gość
Wynos sie prowokatorze prawiczku z babskiego forum. Takich tematow sa dziesiatki! Won idioto. Pa pa!

Gość rozdarty niedosyt
ale dla faceta mega fizyczna przyjemnosc. a czy laska moze dosjc do orgazmu wkładajac komus dildo w tyłek. wątpie.

Gość gość
Autor jak dotąd nie spełnił swoich fantazji ciekawe dlaczego :P Jakoś się chętna nie znalazła, nawet na kasę żadna nie poleciała, więc zdesperowany ogłasza się na damskim forum Hahahahahaha Pozostają Ci tylko prostytutki, bo one nie patrzą na wygląd:P Chętnie za kasę spełnią wszystkie twoje fantazje:) Porządź sobie k****arzu, wstyd by mi było mieć takiego ojca, nie chciałabym mieć z toba nic wspólnego.

Gość rozdarty niedosyt
wczesniej nie ciagneło mnie do tego typu zabaw. ale człowiek naogladał sie w necie i chetnie by spróbował. zona zamula i jest stanowcze NIE . na kurffy nie bede chodził bo to syfiary.

Gość gość
Tylko dlaczego myslisz tylko o swojej przyjemności??? moze bys pomyslał czy Twojej zonie to sprawia przyjemność?? bo w seksie takim normalnym gdzie jest milosć winno byc obojgu przyjemnie, nie tylko mężczyźnie ..

Gość rozdarty niedosyt
całe zycie myslałem tylko o przyjemnosciach żony. zawsze spełnialem jej wszystkie zachcianki, nie chciała pracowac ok nie pracuj, wakacje, solaria, fryzjerki, spa i inne hujstwa. jak wspomniałem zeby w koncu zrobiła cos dla mnie to usłyszełm nie. wiec jesli ona nie chce zadbac o mnie to sam zadbam o siebie.

Gość gość
Zamelduj to koniowi.Ma duży łeb to Cię chętnie wysłucha.

Gość gość
Tak wyglądają głębokie relacje, autor nie jest bez winy ale jego żona to podwójna idiotka , wiadomo że facet sam się nie wychowa bo biologicznie nie są zdolni do autorefleksji. Im glupsza kobieta tym głupszy będzie jej maz

Gość gość
Wypiertalaj nedzny psie bo dostaniesz wrzeszczotem po jajach i wsadze Ci kabaczka w doope.