Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to forum zmienilo moj swiatopoglad

Polecane posty

Gość gość
17. po 25-wieku u kobiety następuje starość i facetom podobają się kobiety tylko do tego wieku, powyżej to już stare zużyte baby

Gość gość
18. faceci bez kasy i samochodu, prawiczki i oczytani inteligentni faceci nie mają szansy na kobiete

Gość gość
teściowa, która nie pluje na synową jest zdesperowaną lizuską i nie rozumie praw obecnego świata :D

Gość gość
No właśnie teściowa to nie rodzina. Zawsze jest prostą schamiałą babą ze wsi i narzuca się kulturalnej synowej swoimi tekstami nieokrzesanymi. Zawsze zwala się bez zapowiedzi i siedzi przez tydzień namiętnie komentując zachowania synowej wykształconej aż po dziurki w nosie.

Gość gość
teściowa dołożyła się do wózka/200zł/ i chce go zabrać, bo nowy wnuczek się rodzi, a ten stary na 4 miesiące:o

Gość gość
Na kafe nie ma juz tylu roznych ludzi co kiedys. Teraz paleczke przejely same dojrzewajace gimby

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów... nigdy tam nie byłam, a mam wrażenie, że to miasto tępych ******** :D

Gość gość
Zadziwiające jest to, ze w realu nikt nigdy niczego przykrego mi nie mówi, chociaż mnie znają. A tutaj obelgi ze strony obcych:o zakłądając, że piszą tu te same osoby, które spotykam na co dzień, stwierdzam, że człowiek jest fałszywy. Anonimowo gnoi, w oczy same umizgi.