Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet z tragicznie małymi piersiami

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 30,,płaska jak deska, mam niepełne a.... Jak urodziłam dziecko i karmiłam urosły do b. Po prostu masakra. Tydzień temu kupiłam sobie olej lniany i codziennie pije łyżkę na czczo. Tak dla zdrowia i nawilżenia skóry. I wyobraźcie sobie że urosły mi piersi! Nadal malutkie, ale pełniejsze, różnicę widać gołym okiem.

Gość gość
Chyba w złym dziale założyłam temat, albo żadna nie ma takiego problemu. Ale jeśli któraś z was jednak ma, nich sprobuje :-)

Gość gość
ale kotek urosły ci cycki po tygodniu? od oleju? no weeez

Gość gość
pewnie jesteś w takiej fazie hormonalnej gdzie wody zatrzymane więcej i tak ci się wydaje

Gość gość
Naprawdę. W szoku jestem bo stosowałam go w innym celu. Piersi mam małe więc każdy dodatkowy centymetr jest widoczny. Nie znam się na tym, ale wyczytałam że to z powodu żeńskich hormonów które są w oleju. Nie dziwię się, że nie wierzycie bo jakby mi wcześniej ktoś to powiedział to bym wyśmiała.

Gość gość
A co do mojej fazy hormonalnej, to olej zaczęłam pić przed okresem i myślałam że z tego powodu piersi urosły, choć dziwiłam się że trochę bardziej niż zwykle. Teraz jestem po okresie i nadal pełne, choć w sumie i tak maleńkie.

Gość gość
Ciekawe

Gość gość
ale jak przestaniesz pić to pewnie i tak się zmniejszą... mi troszeczkę urosły w trakcie brania tabletek anty, ale po odstawieniu ich wróciły do poprzedniej wielkości ;/

Gość gość
Nie zamierzam przestać. Olej lniany jest bardzo zdrowy, w smaku ok, lubię go pić bo jakoś tak się zawsze czuję dobrze po nim, że świadomością że zrobiłam coś dobrego dla organizmu. No i nie kosztuje dużo, kupiłam butelkę w Rossmannie za 3 euro.

Gość gość
a mierzyłaś o ile cm urosły? ;p możesz podać nazwę/firmę tego oleju?

Gość gość
Nie mierzyłam, ale widzę i czuję że są większe. Olej z Rossmanna, ener bio, 250 ml za 3 euro.

Gość gość
Możecie się śmiać, ale dla mnie to super uczucie kiedy czuję że piersi dotykają biustonosza :-D

Gość gość
Kobiety dzielą się na : 1ruchejbl-(ocena 4-5 do 10)nadajace się do sexu mniej lub bardziej 2nieruchejbl(1do 4-5)brzydule z brzydka twarzą i ciałem ,ktore nie nadają się do sexu ruchejbl dzielą się na A)but her face w skrócie butterface (4-5)-dziewczyna z kiepska twarzą ake dobrym ciałem służąca przeważnie jako pogotowie seksualne ,jednorazówka b) przeciętniary (5-6)z przeciętnym ciałem i twarzą, które można puknac okazyjnie ,z braku laku wejść w tzw. Związek ale ogólnie to nie warto się specjalnie starać o ich względy c)hot babes(7-10) które chcemy zaliczyć najbardziej i bardzo się staramy by to uczynić nawet wchodząc w zwiazki z hot babes o wkurzajacym nas charakterze,z a nimi wykrzywiamy szyję i gwizdamy.same hot babes dzielą się na -average hot babes czyli przecietno- ładne "siódemki" całkiem nieźle, ładne ale nie oszałamiające ani ciałem ani twarzą , taki typ pośredni -usual hot babes (8-9)- ponadprzecietna uroda i zgrabne ciało ,czasem naprawdę ładna twarz ze zgrabnym szczupłym ciałem ale niekoniecznie seksbomby -very hot babes (10)- seksbomba,anielska twarz i megaseksowne ciało, każdy element ciała idealny, praktycznie ideał dla mężczyzny Zgło

Gość gość
Ogólnie polecam oleje. Kokosowy do demakijażu, krem do twarzy, rąk, stóp, balsam do ciała, maseczka na włosy. Oliwa z oliwek z cukrem jako peeling.