Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr Szklany

Dobre obuwie

Polecane posty

Gość Piotr Szklany

Polecam sklep z butami dla mężczyzn sklepkamil. Obuwie dobrej jakości, szybka przesyłka. Szczególnie modne są wzory półbutów i sandałów.

Gość Piotr Szklany
tanie, modne mokasyny już od 30 zł. półbuty męskie 50 -70 zł. eleganckie sandały plus skarpety dobrane do nich gratis już za 25 zł

Gość Iggulala
Ja mam moje sprawdzone sklepy, ostatnio kupowałam dla siebie i dla córki w Ryłko, udało nam sie na wyprzedażach poszaleć.

Gość laurka2301
Jeżeli chodzi o mnie to ja polecam skorzystanie z https://eurobuty.com.pl/ Jest to działalność, o której można się wypowiadać tylko i wyłącznie w samych superlatywach. Krótko mówiąc - klienci mogą być pewni, że każda osoba znajdzie markowe obuwie.

Gość 0liz
Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić sklep internetowy luxusowi w którym znajdziecie obuwie męskie jak i damskie znanych marek takich jak Baldinini czy Casadei. Wydaje mi się, że lepiej zainwestować w lepsze obuwie niż jakąś chińską tandetę, która rozwali się po miesiącu.

Gość Anna Pawlowska
Jak szukacie na prawdę dobrej jakości obuwia, to ja bardzo polecam sklep Nico https://nico.com.pl/1099-obuwie . Są częste wyprzedaże czy tez po prostu promocje ;)

Gość Michał

Bardzo ładne obuwie męskie można kupić na stronie sklepu ADRIANO CALITRI. Ja osobiście ubieram się w tym sklepie od stup do głów i czuję się, że jestem ubrany z klasą i za rozsądną cenę.