Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi bo ja tego nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

jak ja mogłam zakochać się w 25 lat starszym, łysiejącym, brzuchatym i żonatym lekarzu. Bo ja nie mogę tego pojąć.

Gość gość
Włożył ci chuja w cipę i chuj.

Gość gość
Nie! Nie bądź wulgarny.

Gość gość
Kurwa, po chuj mam nie pierdolić (tzn nie być , kurwa , wulgarny)

Gość gość
ciekawe :D

Gość gość
Chyba straciłam rozum.

Gość pofszechny
na ten temat ponad 80 lat temu fenomenalny polski pisarz o nazwisku Tadeusz Dołęga-Mostowicz napisał powieść p.t. Znachor (1937), zapewne znasz książkę i film ale przypomnę, znany chirurg , który 'robił' głowy i kręgosłupy w szpitalu był tak bardzo pochłonięty swoją pracą zawodową , że nawet nie zauważył tego momentu, gdy jego małżonka o wiele lat młodsza potrzebowała zdrowego bzykania i z nudów się bzykała aż poszła z jakimś kloszardem w Polskę aby się bzykać i doktorka miała głęboko w zadzie , ruuchania potrzebowała i zmiany klimatu !

Gość gość
i to jest twoja historia. nie mow ze zona cie zdradzała :D o Hogata, polałabym jej i przybiła piąteczke :D

Gość pofszechny
odnośnie powieści Tadeusza Dołęga-Mostowicz to polscy reżyserzy i scenografowie powinni się ruszyć do roboty i to ostro ! - Wszystkie jego utwory z wyjątkiem Kariery Nikodema Dyzmy, Znachora i Profesora Wilczura objęte były w 1951 zapisem cenzury w Polsce, tj. podlegały natychmiastowemu wycofaniu z bibliotek Do nadrobienia jest sporo a temat bardzo ciekawy opisujący Polskę w latach 1918 - 1939 i tak : Prokurator Alicja Horn (1933) z Jadwigą Smosarską, Ostatnia brygada (1938), Trzy serca (1939), Złota maska (1939, premiera 1940). literatury dla kobiet: Trzecia płeć (1934), Świat pani Malinowskiej (1934) oraz dylogia: Złota Maska (1935) i Wysokie Progi (1935). - spokojnie wystarczy materiału książkowego dla wszystkich polskich reżyserów , wiem, oby tylko FORSA była na realizację to zrobicie , tak ? czy będą pełne kina ? na 100 procent !

Gość gość
Nie chodzi mi o seks, tylko o sam fakt zakochania. Co mi się w nim tak podoba. Filmu nie oglądałam ale kojarzę.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up