Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch jak w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy pamietam moj brzuch wyglada jak w ciazy. Gdy bylam mala myslalam ze bedac nastolatka moj brzuch stanie sie plaski ale mam 18lat inadal go mam! Wciagam go, to juz u mnie norma. Jest miękki ale bardzo wystajacy a zawsze bylam szczupła.czasem rano wyglada nawet ladnie ale wystarczy ze zjem jablko i znowu to samo.co to do cholery jest?!

Gość gość
mam tak samo. Okazało się że jeestem uczulona na gluten, jednak mimo diety bezglutenowej dalej mam jakby w brzuchu piłkę

ehh to zależy od natury, nie przejmuj się zrób trochę brzuszków, pobiegaj, staraj się jeść zieleniny dużo, mniej tłustego / cukru. Chcę Wam przy okazji polecić tańsze o 500 % cyrkonie od Swarovskiego, które kupiłam na allegro! Cena 1 zł za 50 sztuk w opakowaniu ;) http://allegro.pl/cyrkonie-swarovski-crystal-white-opal-50-sztuk-i6164486247.html

Gość Sailor ja
Mam podobnie i to już od lat. O dziwo pomogły mi ćwiczenia, które zaczęłam bez większego przekonania. Dokładnie chodzi o skalpel Chodakowskiej. Już po 3-4 razie byłam w szoku. Brzuch mój miał to do siebie, że (choć nie jestem bardzo otyła) wciągałam go a on się prawie w ogóle nie chował i wystawał nad guzik w spodniach. Po tych kilku razach nie było jakiejś niesamowitej metamorfozy ale wciągając brzuch (nie jakoś mocno) wizualnie się zmniejszał/ chował się/ był płaski. Naprawdę. Właśnie to spowodowało, że od czerwca (2016r) do dziś robię sobie skalpel. Choć ćwiczeń nie lubię i jestem bardzo w nich nieregularna to przy skalpelu jest inaczej. Chyba temu że efekty są i to szybkie. To już 4 miesiące i nie zamierzam przestać. Tyle co jestem rozczarowana to, to, że oglądając YT i dziewczyny, które się chwaliły efektami ja wypadam bardzo słabo. Tam dziewczyny po 2 m-cach mają ładne kaloryferki a ja po 4 m-cach mam tylko słaby zarys. ALE, w talii mi zleciało, brzuch płaski, biodra mniejsze no i nogi- smuklejsze uda. Powód mniejszych efektów u mnie może być ten, że mimo, że ćwiczę 5 razy w tyg to poskracałam niektóre ćwiczenia. (m.in. leżenie na brzuchu czyli takie "nożyce" i "klękanie"- "wstawanie"). No i co najważniejsze nie mam przy tym żadnej diety poza ograniczeniem słodkiego (ale nie całkowicie) :)

Gość gość
może masz krótki stan? Przy długim tułowiu trudno mieć duży brzuch a przy krótkim to częsty przypadek