Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcie HIM z grzybem na ścianie FOTO

Polecane posty

Gość gość
modko pocałuj psa pod ogon :)

Gość gość
ale wieśniara z ryjem, jak kasztanka Piłsudskiego w dodatku kiedyś robiła rimming i pisała, ze mogliby zabrać jej dzieci, bo byłoby im gdzie indziej lepiej...

Gość gość
przehula cały 1000+ na ciuchy jak tak dalej pójdzie:O

Gość gość
SZUKAMY OSÓB DO PROGRAMU TV Masz problem ze swoją matką ? Awanturuje się, ubiera wyzywająco - nieodpowiednio do swojego wieku, albo ciągle chodzi na imprezy? Zgłoś się do programu telewizyjnego ! Szukamy osób, które chcą coś zmienić w swojej mamie ! Jeśli jesteś zainteresowany/a i masz taką lub podobną sytuację - napisz do mnie. Opowiem Ci o szczegółach.

Gość gość
akurat cos dla niej :)

Gość gość
wieś tańczy, wieś śpiewa

Gość gość
up

Gość gość
ryj okropny a cycki to tragedia, placki jak u 50 letniej kobiety, straszny paszkwil

Nic tej dziewczynie nie brakuje. Jest ładna. Jestem pewien, że dziewczyny, które tak tu ją hejtują nie są od niej ładniejsze. A z pewnością nie mądrzejsze. To naprawdę dno pisać takie rzeczy. Ludzkie dno.

Gość gość
skoro ona jest ładna i nic jej nie brakuje to co druga kobieta na ulicy to miss polonia i boginii

Gość gość
szkoda cymbale ,że nie widziałeś co him wypisywała.Zrozumiałbyś znaczenie słowa dno .

Gość gość
Ona ma zeza

gość dziś Sam jesteś cymbałem. A cymbałem jesteś dlatego, że nie rozumiesz, że wypowiadam się jedynie o jej wyglądzie. Pisałem, że jej nie znam przecież cymbale. Cymbałem jesteś dlatego, że nawet jeśli ktoś jest brzydki, to nie należy się z tego powodu wyśmiewać. Można człowieka krytykować za to co mówi cymbale, za to co robi, ale nie za to, na co nie ma wpływu. Śmiać się z czyjejś urody, pochodzenia, mieszkania na wsi, czy posiadania raptem dwóch "bachorów" to dno cymbale. Jesteś również cymbałem dlatego, że nazywasz kogoś cymbłem bez powodu. Ja przedstawiłem cymbale argumenty na to, że jesteś cymbałem. Cymbałem jesteś dlatego, że nie posługujesz się w rozmowie argumentami, a jedynie wyzwiskami. Cymbale. Myśl. Cały czas myśl. Wiem, że to boli, ale spróbuj. A dlaczego boli? Bo prawda boli. Boli zrozumieć, że jest się cymbałem.

Gość gość
Kotarba ponoc zarywales do HIM ale zlala cie cieplym moczem. Ponoc dopiero wtedy zaczales ja hejtowac. Ponoc siedzisz tu zboczku stary i zarywasz do lasek i nic z tego. W realu zadnej wyrwac nie mozesz. Siedzisz tu majac nadzieje, ze zrozumiesz kobiety i pomoze ci to w koncu zakisic ogorasa starego. Prawda jest taka, ze jestes oblechem i tu, i w rzeczywistosci. I z ciebie tez tu sie smieja.

Gość gość
him idź lepiej wyszoruj ścianę z grzyba szczotka z mydłem a w ogóle to masz strita, jedno oko na maroko drugie na sansibar :D

Gość gość
ale brzydka i ma kiczowato pomalowane powieki, samą kredką w dodatku prostacko

Gość gość
co wy chcecie od wieśniaczki ? toz to barachło jest, zawsze wam to pisalem, nawet się pomalowac wieśniara nie potrafi !

Gość Muchołapka
Przecież jest bardzo ładną dziewczyną :-o

Gość gość
jak ona jest dla kogoś ładna to ja nie chce wiedzieć jak ta osoba musi wyglądać, ktoś urodziwy nie powie że ta końska morda jest ladna

Gość gość
a czemu wy tak się interesujecie tą dziewczyną? Normalna jakich miliony ani piękność ani brzydka. Nawet grzyb na ścianie w jej domu was drażni.

Gość gość             w kość
Baribal 2016.05.06 Nic tej dziewczynie nie brakuje. Jest ładna. xxxxxxx i co? to że jest ładna to wszystko? to Ci coś napisze: Ewelinka oprócz tego że nie grzeszy intelektem to jest masakrycznie chamska i arogancka. Ta panna ma 2-kę dzieci o których się dość wulgarnie wypowiadała. która matka o swoich dzieciach powie per bękarty? :O uroda to nie wszystko drogi kolego...

Gość gość             w kość
gość dziś jak ona jest dla kogoś ładna to ja nie chce wiedzieć jak ta osoba musi wyglądać, ktoś urodziwy nie powie że ta końska morda jest ladna xxxx przestań farmazonić. dla większości facetów jest ona bardzo ładna. pokazywałem jej foto kumplom, każdy cmokał "ale sztuka"... potem pokazałem jej wpisy tutaj, reakcja? "ale tuman" do urody HIM-ki nie ma co się dowalać, gorzej z jej poziomem intelektu ;-) debilka do kwadratu :D