Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panel dekoracyjny do okna co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

planuję kupić zaslonki do pokoju, ostatnio przegladalam i wpadły mi w oko panele dekoracyjne tylko chciałam poprosić o opinie jak to się uzytkuje jak wygląda przede wszystkim po wypraniu? zachowuje swój pierwotny kształt czy raczej zniekształca się? mam tu na myśli zwiniecie brzegów do środka?

Gość gość
Jesli chodzi o takie panele - ekrany, czyli prostokątne kawałki materialu, które wieszasz na karniszu na żabkach lub na specjalnej szynie i się to po prostu przesuwa na bok, nie marszczy jak firanka- to polecam takei rozwiązanie, przerabiałam już to kilka razy i za każdym razem się sprawdzało.

Gość gość
o takie dokładnie mi chodzi ale widziałam u kogoś w oknie po wypraniu zaczęły się rolowac po bokach dlatego się zastanawiam nad kupnem. organtyna to jednak cieniutki materiał który po wypraniu różnie może się zachować. jakie macie doświadczenia z panelami po praniu wszystko było ok?

Gość gość
proszę o poradę

Gość gość
Moja teściowa ma, nic się z nimi nie dzieje po praniu.

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie w tym temacie?

Gość gość
To ja, gość który jako pierwszy sie wypowiedział. Nic się z nimi nie dzieje po praniu, trzeba je prać delikatnie, na dole maja obciążnik jak wiszą, więc się nie deformują. Miałam i żakardowe, i takie jakby muślinowe, i obydwa typy się sprawdzały. Oryginalny wystrój okna, nie jakieś tam banalne firanki i zasłony;)

Gość gość
Ja w oknach sypialni mam panel dekoracyjny z muślinu - bardzo polecam, a w pozostałych firanki. Muszę przyznać, że chyba jestem konserwatywna i wolę jednak firanki. Lubie mieć kilka kompletów na zmianę. Ostatnio kupiłam tutaj (i panel dekoracyjny też), bo fajne promocje mają: http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/tkaniny-i-firany/firany-gotowe,a944.html

Sorry za zdublowanie wpisów, ale w poprzednim byłam niezalogowana i coś się źle wkleiło. Ja w oknach sypialni mam panel dekoracyjny z muślinu - bardzo polecam, a w pozostałych firanki. Muszę przyznać, że chyba jestem konserwatywna i wolę jednak firanki. Lubie mieć kilka kompletów na zmianę. Ostatnio kupiłam tutaj (i panel dekoracyjny też), bo fajne promocje mają: http://www.leroymerlin.pl

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam bardzo fajny karnisz w tym sklepie www.balustrady-skrzypinski.pl. Można u nich zamówić również karnisze nietypowe.

Gość onka1985
Właśnie ostatnio robiąc zakupy w Centrum Firan w Strzyżowie natknęłam się na takie panele. Szczerze to widziałam je po raz pierwszy, ale bardzo mnie to rozwiązanie zaciekawiło. Czy któraś z dziewczyn obecnych na forum ma takie u siebie, jeśli tak to jak się sprawdzają?

Gość Aankaa1981
Właśnie ostatnio robiąc zakupy w Centrum Firan w Strzyżowie natknęłam się na takie panele. Szczerze to widziałam je po raz pierwszy, ale bardzo mnie to rozwiązanie zaciekawiło. Czy któraś z dziewczyn obecnych na forum ma takie u siebie, jeśli tak to jak się sprawdzają?