Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana gdzie szukac faceta?

Polecane posty

Gość gość

mam 21 lat nigdy nie mialam chlopaka ( !!!!!!!) czuję się jak smiec i nic nie warta, mam zal do sb , ze nie szukalam okazji by go mieć, mam traumę.. :( żaluję , że nie mialam go w ieku 19 lat bo wtedy odczulam po raz pierwszy ogromną potrzębę posiadania go posiadania. teraz to juz nie będzie to samo, nienawidze sb.

Gość freeman
Na pewno nie tutaj ;xd/ Ja mam Prawię 30 i lachę kładę na dziewczyny, którym tylko w głowie, kasa kasa i jeszcze raz kasa. Każda baba to ..... Wam zawsze źle, trujecie nad głową, pierdolicie smuty, zawracacie dupę duperelami, gdyby nie to że Bóg was wyposażył w to co was wyposażył, żaden facet, by was nie chciał. Tak jest prawda i nie chodzi tutaj o wioskę blisko stoczka łukowskiego, tylko o najprawdziwszą prawdę. Wydajecie połowę kasy na tapetę , żeby niby ładnie wyglądać, chodź dla nas facetów wyglądacie jak poczwarki, teraz, a nie mówię co będzie za 10 lat. Gdzie podziała się naturalność u kobiet, no gdzie>?? kiedyś ludzie potrafili żyć ze sobą kilkanaście lat, teraz to max 2 i rozwód, bo mąż to nieudacznik , pracuje już 5 lat i nie dostał, podwyżki, zarabia 4 k. A ja na same swoje potrzeby potrzebuje min 5 k. Solarium manicure, pedicure itd... Wam to powinno się zrobić Ogólnoświatowe pranie mózgów , może coś by to dało chodź nie sądzę. Blachary i tyle ... A co do faceta autorko tekstu to po co ci on , chyba że chcesz żeby cię wyruchał, to tutaj kilku takich jest i wystarczy dać im znać, a zrobią to dla ciebie za free. Szkoda twojego czasu, naucz się żyć sam, albo zginiesz w tym świecie debilnych zabobonów, przekonań, pierdolenia innych ludzi,że każdy powinien mieć dziewczynę albo chłopaka, dom, dobrą pracę samochód itd. Bo przecież wszyscy jesteśmy tacy sami ;xd

Gość gość
Wlasnie mialem zakladac temat z pytaniem jak sie czuja samotne kobiety no i wiem. Maja depresje, czyli podzielaja moj los. :)

Gość gość
jprdle tutaj siedzą ludzie mający 23, 25, 26, 27 lat i tacy po 30stce co nigdy nikogo nie mieli i jakoś nie przeżywają, niedługo gówniary 16letnie zaczną przeżywać że młodość straciły bo jeszcze chłopaka nie miały, idiotki puste

Gość gość
nikt nie chce byc sam.. mojja deprecha sie wziela wlasnie jak to mawia chodakowska z bezczynnosci.. nie zrealizowalam celu 2 lata temu od cala tajemnica

Gość gość
Jestes brzydka i poyebana czy co?

Gość gość
25 lat nigdy nikogo nie miałem wiec niestety ale to nie jest takie proste. Miłość może istnieje ale nie wszyscy są wstanie jej doświadczyć. Nie szukaj na siłę bo z tego może wyniknąć więcej problemów niż dobrego.

Gość gość
Ogarnij się.Lepiej być samej niż z byle kim a uwierz że takie byle co to większość naszego społeczeństwa. Mam 30 lat i nie rozpaczam z tego powodu.Znajdzie się to się znajdzie,nie to trudno. Po co ci facet który będzie cie kłamał,bił,wykorzystywał,nie pracował? Nie rzucaj się na pierwszego lepszegoJesteś młoda i jeszcze wiele przed tobą.Ja w wieku 21 lat to miałam wiele miłostek które zakończyły się fiaskiem.16-19letni szukają przygody żeby ktoś ich w końcu rozprawiczył.20-27 typowe jebaki którzy nie myślą poważnie.28 wzwyż stare buchaje którzy budzą się z ręką w nocniku zauważając że są coraz starsi i sami jak palec szukają naiwnych młodych kobiet żeby im naściemniać jacy to są wspaniali.Degeneruchy. Nie ma za czym płakać.Uspokój się i żyj normalnie

Gość gość
ja wlasnie bym chciala takiego kolo 30-tki, podobają mi się tacy mężczyźni oczywiście Ci przystojni, dobrze zbudowani i zadbani ale po męsku.. :( wiem , że ci mlodiz tylko chca jak najszybciej się rozprawiczyc..ale mi dziewictwo tez ciąży tyle,ze bym chciala żeby ktos mnie szanowal i zebsymy stworzyli jakis związek nawet jesli ma sie rozstac... jak mialam 19 lat to bylam juz gotowa na faceta..jak mialam 18 czulam jeszcze preesję więc mi to wisialo i raczej nie gonilam za miloscią a w wieku 19 lat juz poczulam się dojrzala ale nie szukalam..

Gość gość
jak ja mialma 16 lat to mialam powodzenie ale odrzucalam zlaoty, zgrywalam niedostępną, chociaz masturbowalam się codziennie to nie chcialam z byle kim tego zrobic..uwazam , ze 19 loat to ostatni dzwonek na pierwszy sex..a co do osob , które nie mialy seksu i mja 20 + lat to w większości są to faceci bo ich zadna nie chce a dziewczyn ma łatwiej dlatego moglam spokojnie sb to zrobic z fajnym facetem kolo 20 -tki dwa lata temu :(

Gość gość
21 lat, to już stara ściera. Ja mam 29, też nie mam dziewczyny, i się tym nie przejmuję :)

Gość bezmiłosna
Witaj w klubie :) Ja mam 20 i nigdy nie miałam chłopaka, nigdy się z nikim nie całowałam, o seksie nie wypomnę... Zastanawiam się co jest ze mną nie tak wszystkie koleżanki dookoła mają facetów a ja wciąż nic i nic. Marzy mi się jakiś romans, długi i namiętny, ale jak zawsze nic. Znam ten ból samotność jest okropna. Sama tez bym się chciała dowiedzieć gdzie szukać drogie panie, aby go znaleźć... Brzydka nie jestem, gruba też nie- wręcz przeciwnie, zainteresowaniem facetów się cieszę, tylko dziwnym trafem zawsze takich po 40-50...

Gość gość
Ja moja dziewczyne poznalem w wieku 24 lat. Wczesniej nigdy nikogo nie mialem. Moja dziewczyna miala wtedy 21 lat i tez wczesniej zawsze byla sama, pomimo ze jest naprawde piekna, wesola, sympatyczna dla kazdego i do tego ogarnieta dziewczyna. Tak wiec oboje bylismy wiecznie sami, oboje miewalismy stany zalamki, lekkiej depresji i roznych kryzysow z tego powodu. A jak na siebie trafilismy to w kilka tygodni bylismy juz para, jestesmy razem ponad rok i uklada nam sie swietnie. Tak wiec miej wiare dziewczyno, w koncu kogos spotkasz :)

Gość gość
ale ja juz czekam od dawna, jestem wybredna nie powiem ale wybredna glownie do osobowosci faceta

Gość Owlosiony 25 lat 44 w bicku
Wy wszystkie jestescie takie piekne. W internecie.A jak sie taką imternetową piękność zobaczy na zywo to :o

Gość gość
Kobiety dzielą się na : 1ruchejbl-(ocena 4-5 do 10)nadajace się do sexu mniej lub bardziej 2nieruchejbl(1do 4-5)brzydule z brzydka twarzą i ciałem ,ktore nie nadają się do sexu ruchejbl dzielą się na A)but her face w skrócie butterface (4-5)-dziewczyna z kiepska twarzą ake dobrym ciałem służąca przeważnie jako pogotowie seksualne ,jednorazówka b) przeciętniary (5-6)z przeciętnym ciałem i twarzą, które można puknac okazyjnie ,z braku laku wejść w tzw. Związek ale ogólnie to nie warto się specjalnie starać o ich względy c)hot babes(7-10) które chcemy zaliczyć najbardziej i bardzo się staramy by to uczynić nawet wchodząc w zwiazki z hot babes o wkurzajacym nas charakterze,z a nimi wykrzywiamy szyję i gwizdamy.same hot babes dzielą się na -average hot babes czyli przecietno- ładne "siódemki" całkiem nieźle, ładne ale nie oszałamiające ani ciałem ani twarzą , taki typ pośredni -usual hot babes (8-9)- ponadprzecietna uroda i zgrabne ciało ,czasem naprawdę ładna twarz ze zgrabnym szczupłym ciałem ale niekoniecznie seksbomby -very hot babes (10)- seksbomba,anielska twarz i megaseksowne ciało, każdy element ciała idealny, praktycznie ideał dla mężczyzny

Gość gość
Dziewice bez związku po 20tce to co najwyżej 4-5 /10 niemożliwe żeby miały lepsza ocenę.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nwm czy jestem piękna, piękno to dziwne pojęcie ale gwiżdża na mnie faceci, tabią, coś pwoiedza , że niunia, laska, fajna dupa kilku sie we mnie zabujalo ale nie chcialam ich .. ale przystojni tayc mega przystojni nie podrywają mnie. Nie spotykam się za bardzo z ludzmi moze to wynika z tego.

Gość gość
Wybrzydzaja i przebieraja jak w ulegalkach - placz, ze jestes stara panna. :)

Gość gość
up