Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waże 45kg ale faceci wolą cycate i grube

Polecane posty

Gość gość

wolą takie około 60kg zeby była dupa i cyc

Gość gość
bo na takiej jakbys zaczal uprawiac seks rozerwalbys narzady

Gość gość
Ja wolę nawet proporcjonalnie zbudowane 80kg :P. Facet, to nie pies, by się na kości rzucał :P. Nie martw się :), pedałkowaci kreatorzy mody i tak wmówią pospólstwu, że sylwetka młodziutkiego chłopca, to szczyt kobiecego piękna :P.

Gość gość
45 kg ??? Słuchaj jeżeli chcesz faceta hetero no to niestety musisz przytyć, co to za przyjemność dla mężczyzny? Osoba wyżej B.dobrze to ujęła-sylwetka małego chłopca może pociągać gejów i nie ma w tym nic złośliwego

Gość gość
Podejrzewam że możesz cierpiec na zaburzenia psychiczne więc wskazana byłaby wizyta u psychiatry

Gość gość
w typie Beatki? :)

Gość gość
baba ma mieć ciało a nie kości same , lubię taką która mnie przygniecie porządnie ...

nie słuchaj ich autorko. Ja uwielbiam takie drobne filigranowe ciasne dziewczyny :) z małym tyłkiem i nie wielkimi piersiami. Lubie rzecz jasna i te z cycem ale mój ideał to taka drobna kobieta.

Gość gość
Ja tyle waze o nie mam chlopiencej sylwetki. Kasia tusk tyle waży a jest ladna i szczupła

Gość gość
Brunetos244 wyglądasz jak niewygląd !

Gość gość
Komentarze ze jesteś chuda i ze faceci takich mie lubią pisaly na pewno jakies grube laski.

Gość gość
Najpierw to żeby ocenić czyjąś wagę wypadałoby poznać wzrost tej osoby, a nie się wymądrzacie barany!

Gość gość
Kobiety dzielą się na : 1ruchejbl-(ocena 4-5 do 10)nadajace się do sexu mniej lub bardziej 2nieruchejbl(1do 4-5)brzydule z brzydka twarzą i ciałem ,ktore nie nadają się do sexu ruchejbl dzielą się na A)but her face w skrócie butterface (4-5)-dziewczyna z kiepska twarzą ake dobrym ciałem służąca przeważnie jako pogotowie seksualne ,jednorazówka b) przeciętniary (5-6)z przeciętnym ciałem i twarzą, które można puknac okazyjnie ,z braku laku wejść w tzw. Związek ale ogólnie to nie warto się specjalnie starać o ich względy c)hot babes(7-10) które chcemy zaliczyć najbardziej i bardzo się staramy by to uczynić nawet wchodząc w zwiazki z hot babes o wkurzajacym nas charakterze,z a nimi wykrzywiamy szyję i gwizdamy.same hot babes dzielą się na -average hot babes czyli przecietno- ładne "siódemki" całkiem nieźle, ładne ale nie oszałamiające ani ciałem ani twarzą , taki typ pośredni -usual hot babes (8-9)- ponadprzecietna uroda i zgrabne ciało ,czasem naprawdę ładna twarz ze zgrabnym szczupłym ciałem ale niekoniecznie seksbomby -very hot babes (10)- seksbomba,anielska twarz i megaseksowne ciało, każdy element ciała idealny, praktycznie ideał dla mężczyzny Zgło

Gość gość
10:37 misio1 ty byś taką 80-tke z chęcią zjadł spaslaku

Gość gość
45 to figura dziecka, stad marny podryw

Gość gość
45 kg? wypier/dalaj oszczepie. to nawet kobiecie nie jest, tylko dla jakiś poje/banych fetyszystów. wsadzi ci ktoś kuta/sa w piezde to wyjdzie gardłem. z przodu deska z tyłu deska

Gość gość
45kg to pewnie wygladasz jak dziecko z Oświęcimia zamiast posladków deska zaden afcet co sie szanuje sie uprawiałby seksu z tobą bo nie mam w tym zadnej przyjemniosci :D

Gość gość
mam ale inne zalety :)

Gość gość
to rozerwałby narządy podczas seksu nie polecam

Gość gość
Te komentarze jakies zazdrosne babsztyle.pisaly serio albo faceci z jakims spatrzonym gustem. Ja waze 45 kg jestem drobnej budowy i zaden facet jeszcze nie narzekal na moja figure.

Gość gość
Ja ważę 50 kg.i co.byłam jestem i będę drobna.to rodzinne.a faceta sobie znajdę któremu się podoba taka budowa. Może facet nie pies i na kości nie poleci ale od góry tłuszczu tez ucieknie hehehe

Gość gość
Filigranowe kobietki są fajne, a autorka zapewne jest dość niskiego wzrostu i ma na swoim miejscu to co kobieta mieć powinna.

Gość gość
gość dziś ...Może facet nie pies i na kości nie poleci ale od góry tłuszczu tez ucieknie hehehe... To chyba taki, co zamiast schabowego i golonki woli sojowe steki wcinać :P. Nie zmienia to faktu, że w każdym rozmiarze zdarzają się piękne i seksowne kobiety :).

Gość gość
Ale popatrzcie grubemu wytknac ze gruby,góra tłuszczu to zaraz jest obraża. A chudych wyzywać od tyczek czy szkieletu to już bezkarnie można.

Gość gość
Jak masz 140cm to spoko waga

tu edzia dziewczyno..... ty coś wogle jesz do jasnej cholewy??? kiełbasy to na pewno nie.. a to najlepsze co może być... ale tylko swojska, bo te kupne galarety to smakują jak goowno... nie polecam