Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepracująca dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna chce bym znalazł dorywczą pracę żeby ona nie musiała pracować, ja też bardzo bym chciał ją utrzymywać, ale nie mam pomysłu co można wpleść w mój tygodniowy grafik pracuje 4-5 dni po 13 godzin co poradzicie?

Gość gość
Nie to nie jest prowokacja, ona pracuje teraz ale oboje chcemy żeby nie musiała, w wielu związkach kobiety nie pracują dla mnie to normalne

Gość LOlllll
To chyba ta twoja dziewczyna musi być pierdolnięta, jebannaa księżniczka . A ty chyba jeszcze bardziej. Czy ty masz w ogóle olej w głowie??.Pracujesz po 13 godzin 4 dni w tygodniu i co chcesz jeszcze pracować więcej , a ona będzie chodziła po sklepach i bujała się za twoją kasę,.A co jak ci się noga podwinie, nie stracisz pracę, zachorujesz lub coś w tym stylu???. To ci powiem co będzie ona cię zostawi. Zostaw idiotkę ,bo ewidentnie na ciebie nie zasługuje, lepiej zrób to od razu,bo jak ty tego nie zrobisz to ona to zrobi za parę lat. Co się dzieje w tymi ludźmi i tym światem, ewidentnie schodzi na psy . Jak można zapierdzielać na głupią babę , która jest w kwiecie wieku ma ręce i nogi i może sama to robić. A zresztą jak masz nadmiar czasu to pracuj i po 20 godzin , tylko zobaczysz jak będziesz wyglądał za xx lat , Ręce Opadają :(

Gość gość nie z tego swiata
Prowokejszyn

Gość gość
Dla ludzi z tego forum każdy post to prowokacja ech.....

Gość gość
Hahahaha widze że kolejny niewolnik wyszkolony hahaha

Gość gość
ale z Ciebie łoś! chyba to jedyna dziewczyna , która Ci pozwala czasem za cyca i psioszkie potrzymać temu tak ...

Gość gość
Po prostu bardzo ją kocham chcę by miała jak najlepiej w życiu, wiele jej koleżanek nie pracuje bo ich faceci są w stanie je utrzymać, nie chce być gorszy, czemu spotykam się aż z takim potępieniem...

Gość gość
żal mi cię chłopaku...

Gość gość
i tego pomyslu szukasz na kafe? tutaj wiekszosc osob nie ma pracy i sa na zasilku 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
twoja dziewczyna ma racje ale na serio na kafe szukasz rad? 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Zrezygnuj z wolnych weekendow i znajdz prace na weekendy

Gość gość
Moze zaloz wlasna firme, dziewczyna pomoze

Gość gość
Wiem że mogę znaleźć coś na weekendy albo założyć firme ale nie mam pomysłu co to może być dlatego założyłem ten post :(

Gość gość
W nocy możesz zająć się chałupnictwem, składaniem długopisów itp. a w weekendy możesz kelnerowaniem albo stać na bramce w jakims klubie :D

Gość gość
Po co Ci dziewczyna dla, której ważniejsza jest kasa?

Gość gość
Ja piertole a ona co będzie robiła w tym czasie? Pieprzyla się za twoją kasę frajerze?

Gość gość
Ja też nie wiem jak można dać się tak robić w hooja. Ewidentnie jej na Tobie nie zależy. Domyśl się co będzie jak stracisz pracę.

Gość gość
Najlepiej jedź za granicę i stamtąd wysyłaj kasę:) Dla niej jesteś tylko sponsorem.

Gość gość
Nie jestem sponsorem, oboje się kochamy, po prostu chce być głową rodziny i zadbać o dom i kobiete

Gość gość
czyli chcesz być sponsorem.Dobrze radzą, jedź za granicę i wysyłaj jej kasę.

Gość gość
Nie bądźcie tacy ostrzy. Nieoniecznie to dziewczyna jest materialistka. Byc moze oboje gdzies w podswiadomosci hołubią schemat "tradycyjnego modelu rodziny": pan domu zarabia - gospodyni dorzuca drwa do domowego ogniska(niewykluczone, ze w okresie narzeczenstwa umowili sie na kultywowanie tej formy życia uparcie wierzac w mrzonki typu a b babcia..)...ALE CHYBA UPARCIE NIE CHCA PRZYJAC DO WIADOMOSCI ZE w dzisiejszych czasach jest to raczej rodzaj luksusu, fanaberii na ktora moga sobie pozwolic specjalisci trudni do zastapienia/ zamozni z urodzenia/ znajomi krolika itp . To nie jest opcja dla kowalskiego z 2500 na reke. Kobieta ktora zwiazala sie z kowalskim musi sie dokladac do budzetu, zycie wymusi na nich bardziej "partnerski" zwiazek". No chyba ze ukochana jets gotowa powic 6-cioro dzieci inkasujac 500 w wysokosci 25 kawalkow, no chyba ze tak

Gość newa11
Autorze zejdź na ziemię... taki model rodziny to już przeszłość. Ciężko w tych czasach jest,aby 1 osoba utrzymywała cały dom. Chyba jesteś dorosły więc pomyśl rozsądnie! Jesteście parą tak? Nie jesteście małżeństwem, tym bardziej nie rozumiem w Twoje przekonania o modelu rodziny gdzie pracuje tylko facet, czy w Waszych domach rodzinnych tak to wyglądało? ??? Jak to sobie wyobrażasz? Ze ty będziesz calutki wolny czas poświęcać na pracę bo Twojej dziewczynie (bo trudno osobę z takim podejściem do życia nazwać kobietą ) nie chce się iść do pracy i chce być jak Królowa? !! Przejrzyj na oczy, dobrze Ci radzę. Domagają się tego, aby ona też pracowała, bo życie to jest życie a nie bajka. My z mężem oboje pracujemy i finansowo nie jest lekko a Ty chcesz sam zapieprzać? A ona co wtedy będzie robiła? Tylko mi nie mów o praniu i sprzątaniu bo takie rzeczy to się ogarnia szybciutko. A w przyszłości jak przyjdzie dziecko co wtedy zrobisz? Uważasz że z 1 pensji się utrzymacie? Naprawdę chłopie leniwca znalazłeś nie kobietę, i lepiej zrób z tym porządek bo przy 1 lepszym zakręcie przekonasz się jak bardzo Cie kochała ta Twoja dziewczynka...jestem zbulwersowana Twoją postawą i aż mi Cię żal że z tej wielkiej miłości masz klapki na oczach.

Gość newa11
Sorry za literówki ale to przez słownik w telefonie.