Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem właśnie w trasie do Namysłowa

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool:

Gość gość
Niby po co tam jedziesz? Przecież mnie tam nie spotkasz na to nie licz

Gość gość
wejdę na najwyzy budynek w miescie i wywiesze flagę kafeteri

Gość gość
przecież tam najwyższa jest chata naczelnika wioski tylko strzechy mu nie zniszcz jak będziesz właził

Gość gość
Nie wpuszczą cie żeby wejść na bramę krakowską musisz zapłacić bo to wieża widokowa i tam się płaci a w ratuszu nie można wejść i jakbyś wywiesił flagę kafeterii to trafisz do Opola na wodociągową zobacz co tam jest

Gość gość
Namysłów to nie wieś tylko miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma prawa miejskie od 1249 roku wpisz sobie brama krakowska Namysłów i zobacz zdjęcia

Gość gość
powiem ze znam moona to mi nic nie zrobią

Gość gość
Trafisz Na wodociągową tam sobie z tobą poradzą wpisz sobie wodociągowa opole

Gość gość
dziura w środku niczego nic ciekawego tam nie ma, same sklepy dla plebsu, biedoty i browar ze szczynami. A i "klub zapaśniczy" dla miejscowych lamusów, szeroko znany wśród okolicznych homoseksualistów

Gość gość
Skąd wiesz tam jest mnóstwo drogich i ekskluzywnych sklepach na rynku i w dwóch galeriach handlowych i Namysłów nie jest dziurą tylko miastem z dużą ilością barów restauracji punktów usługowych banków jest tam mnóstwo miejsc rozrywkowych koncerty kabarety festiwale itd to jedno z bogatszych miast w Polsce zrooooooooooozum to hejterze ciekawe co twoje pieścirogi mogą zaoferować?

Gość gość
powiem Ci co moje "pieścirogi" mogą zaoferować: kilkadziesąt teatrów, kin, teatr wielki-operę narodową. Klub piłkarski mistrza Polski, niezliczoną ilość restauracji, kawiarni, pubów, klubów i bóg wie czego jeszcze. Salon Ferrari, Bentleya, o pomniejszych markach nie wspominając. O sklepach nie wspominam. Nadal uważasz, że mieszkasz w mieście? Bo w mieście to ja mieszkam (choć i tak uważam je za dziurę na tle świata) Ty mieszkasz w dziurze zabitej dechami.