Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahha

w co sie bawic z 1,5 roczna dziewczynka?

Polecane posty

Gość hahahahahahha

Witam, mamy jak bawicie sie z dziećmi w tym wieku? Cokolwiek bym nie zaczęła to chwile się pobawi i ucieka, lubi się bawić lalka bobasem, ostatnio dopiero zaczęła słuchać książeczek. Jakie zabawy znacie, jakieś kreatywne może? Propos, ciastolina od jakiego wieku ?

Gość gość
Oczywiście chodzi o zabawy w domu. Strasznie lubi oglądać rufusa kłopotka i bajki niektóre na mini mini, ale u nas telewizor włączony cały czas bo ja nie lubię ciszy w domu . Ale tak o to ona nie ogląda, te bajki to jak są no a rufusa mogłaby cały czas. Żadna zabawka nie zajęła jej na dłużej niż 0,5h

Gość gość
Najlepiej w chowanego... albo inną kreatywną zabawę, którą będzie mogła wykorzystać w życiu. Daj jej ścierkę i niech sprząta podłogę, czy półki. Dla niej to fajna zabawa, a z czasem wejdzie w krew i zastąpi służbę domową. Ciastolina nie jest do jedzenia, więc jest za mała na zabawy z tym badziewiem.

Gość gość
Rzeczy typu daj scierke i niech sprząta przerabiamy ale to wtedy kiedy ja sprzątam to mi pomaga. Mopa też ma swojego i chodzi za mną i sprząta. Jak coś znajdzie to od razu leci do kosza i wyrzuca. A np farbki takie dla dzieci mogą już ja zainteresować? Albo książeczki z naklejkami