Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety która ma głowę i rozum, na razie znajduje tylko z głową

Polecane posty

Gość gość

Czy są takie które mają coś w głowie?

Gość gość
zdecydowanie nie, ja na ten przykład mam tylko siano w głowie. Ojej, ale ja nawet nie wiem, co to jest siano.

Gość gość
Siano w głowie to też "coś w głowie". Ja mam rozum. Ale jestem brzydulą po 30-tce. No i nie wiem, co chcesz tej kobiecie zrobić, jak już ją znajdziesz :)

Gość gość z Krakowa
To zacznij szukać z głową ;-)

Gość gość
...Szukam kobiety która ma głowę i rozum, na razie znajduje tylko z głową... Widocznie te inteligentne i rozumne, nie chcą mieć z GŁĄBEM :P do czynienia :P.

Gość sam od kilku miesięcy
gość dziś ...Ja mam rozum. Ale jestem brzydulą po 30-tce... Dlaczego brzydulą :) ? x ...No i nie wiem, co chcesz tej kobiecie zrobić, jak już ją znajdziesz... Ja bym jej kupował konwalie :), zabawiał ciekawymi opowieściami :), brał na ręce :), zanosił do łóżka i gwałcił :P przynajmniej raz dziennie :). Tak, by czuła się zaopiekowana i pożądana :P.

Gość gość
Kolejny, co szuka ideału, nie dość, że zabójczo inteligentna, to jeszcze uroda musi zwalać z nóg. Skąd to wiem, mimo, że nie napisałeś? Proste - bo mniej czy bardziej ładnych i mądrych kobiet widzę sporo i w związkach, a jeśli ty nie potrafisz znaleźć inteligentnej, to znaczy, że i inne wymagania masz wywalone w kosmos.