Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristof36

Pokrowiec na sztandar

Polecane posty

Gość Kristof36

Witam, potrzebuję kupić pokrowiec na sztandar, kolor bez znaczenia, chodź preferuję niebieski bądź czerwony. Zakres cenowy to tak do 250zł, ważne by pokrowiec był z dobrej jakości materiału, najlepiej z eko-skóry. Nie kupowałem nigdy tego typu rzeczy więc się nie znam za bardzo na sklepach internetowych, które sprzedają takie produkty, widziałem pokrowiec w tym sklepie http://www.artykulypropagandowe.pl/akcesoria-dla-pocztu/28-pokrowiec-na-sztandar.html może ktoś kojarzy? Czytałem, że sklep ma dobre opinie ale wolę osobiście zapytać ludzi, którzy korzystali.

Gość Małgosq
Znam sklep, pracuję w szkole i miałam okazję kupować takie rzeczy, a ten sklep to jeden z bardziej popularnych. Powiem Ci, że tani ten pokrowiec :) W zeszłym miesiącu musiałam kupić to http://www.artykulypropagandowe.pl/pakiety-dla-pocztu/1206-pakiet-3-x-szarfa-bialo-czerwona-atlas-z-zapieciem-3-x-rekawiczki.html fajny zestaw dla pocztu sztandarowego, jak potrzebujesz jeszcze takich rzeczy jak rękawiczki czy szarfy to taki zestaw opłaca się kupić.

Gość Marios30
Zawsze zastanawiało mnie gdzie kupić takie rzeczy :D nie wiedziałam, ze są sklepy internetowe, które sprzedają takie towary, dobrze, że zajrzałam do tego wątku, bo potrzebowałam papierowe chorągiewki a akurat w tym sklepie znalazłam :)

Gość gość
Szybko wykonali sztandar na indywidualny projekt na stronie www.sztandaryhaftowane.pl Potrzebowałem, sztandaru, z motywami naszej uczelni. Ładnie wykonane haft, jakość tkaniny też w porządku, widać, że jest to najwyższa półka jeśli chodzi o tkaniny .

Gość Mariun
Te z artykulypropagandowe.pl to przecież z firmy DIYO, jednej z najlepszych na rynku w tej branży w całej Europie, to nawet nie ma się nad czym zastanawiać, znana marka to dobra jakość. Oprócz szatf, sztandarów, flag itd sprzedają też artykuły do domu w patriotycznych wzorach.